Naslovna  |  Beležnica  |  Novinarsko ćoše  |  Šoškić šampion u miks dublu na 35. Svetskom prvenstvu u tenisu za novinare
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Novinarsko ćoše

27. 09. 2012.

Izvor: UNS

Šoškić šampion u miks dublu na 35. Svetskom prvenstvu u tenisu za novinare

Na Svetskom prvenstvu za novinare u tenisu, održanom u italijanskom gradu Marina di Masa Čedomir Šoškić, nekadašnji direktor i glavni i odgovorni urednik "Borbe", a sada glavni i odgovorni urednik "Srpskog glasa" za teritoriju Australije, osvojio je titulu u miks dublu sa Oliverom Doklestić, novinarkom iz Crne Gore.


Srpsko - crnogorski par u finalu je bio bolji od slovenačke kombinacije Vipotnik – Renko (6:2, 6:2), a na putu do finala pobedili su i ruski, austrijski i italijanski dubl. Šoškić, koji se nalazi na funkciji predsednika Tenis pres kluba UNS-a time je ponovio uspeh iz Beograda od pre dve godine kada je takođe osvojio titulu šampiona, tada u paru sa Dorom Alavantić-Vučetić. 

 

 

Srbiju su na ovom takmičenju predstavljali i: Bratislav Janjić  (u finalu izgubio od predstavnika Nemačke Mathess-a), Nenad Marjanović (na utešnom turniru stigao do polufinala), Miodrag Maletić (u paru sa Bratislavom Janjićem stigao do polufinala dubla u kategoriji 50 +), Gradiša Katić i Zoran Predić.

Komentari (1)

ostavi komentar
čet

27.09.

2012.

federer [neregistrovani] u 15:51

svaka cast

pobedjujemo gde god se pojavimo, lepo je videti zastavu nase zemlje kako se viori na takmicenjima u inostranstvu, makar to bila samo novinarska prvenstva. Svaka cast nasim predstavnicima

Odgovori

ostavi komentar

Molimo Vas da pročitate sledeća pravila pre komentarisanja:

Komentari koji sadrže uvrede, nepristojan govor, pretnje, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.

Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Molimo Vas da se u pisanju komentara pridržavate pravopisnih pravila. Komentare pisane isključivo velikim slovima nećemo objavljivati. Zadržavamo pravo izbora i skraćivanja komentara koji će biti objavljeni. Mišljenja sadržana u komentarima ne predstavljaju stavove UNS-a.

Komentare koji se odnose na uređivačku politiku možete poslati na adresu unsinfo@uns.org.rs

Saopštenja Akcije Konkursi