Naslovna  |  Beležnica  |  Novinarsko ćoše  |  Spaić: Ne kršim kodeks
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Novinarsko ćoše

27. 04. 2011.

Izvor: UNS

Spaić: Ne kršim kodeks

Poštovana koleginice Smajlović, Najlepše Vam hvala na pismu koje sam dobio uz elektronsku poruku od 26. aprila, kojom skrećete pažnju na moguće kršenje našeg etičkog kodeksa.

Dozvolite, međutim, da Vam skrenem pažnju da se ne slažem sa Vašim tumačenjem navedenog stava, te da smatram da kodeks nije prekršen. Pismo koleginice Milosavljević ima, kao što znate, delove koji nisu vezani za povod njene reakcije, pa sam te delove izostavio, kao što sam i naveo. Priznajem da je trebalo da se prethodno čujem sa koleginicom Milosavljević, ali to sam propustio.
Zahvalan sam Vam što ste me obavestili da ste objavili pismo na internet stranici Udruženja, pa se nadam da ću, ukoliko procenim celishodnim, i ukoliko budem uspeo da pronađem za to vremena, biti u mogućnosti da tamo i odgovorim na stvari koje koleginica Milosavljević navodi, a koje se ne tiču povoda za njenu reakciju.

Molim Vas da primite izraze mog uvaženja,

Nebojša Spaić,
glavni i odgovorni urednik

 

Komentari (0)

ostavi komentar

Nema komentara.

ostavi komentar

Molimo Vas da pročitate sledeća pravila pre komentarisanja:

Komentari koji sadrže uvrede, nepristojan govor, pretnje, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.

Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Molimo Vas da se u pisanju komentara pridržavate pravopisnih pravila. Komentare pisane isključivo velikim slovima nećemo objavljivati. Zadržavamo pravo izbora i skraćivanja komentara koji će biti objavljeni. Mišljenja sadržana u komentarima ne predstavljaju stavove UNS-a.

Komentare koji se odnose na uređivačku politiku možete poslati na adresu unsinfo@uns.org.rs

Saopštenja Akcije Konkursi