Naslovna  |  Beležnica  |  Novinarsko ćoše  |  Novi veb portal novosadskog „Dnevnika“
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Novinarsko ćoše

16. 12. 2011.

Novi veb portal novosadskog „Dnevnika“

Veb izdanje najstarijeg dnevnog lista u Vojvodini, novosadskog „Dnevnika“, preraslo je u veb portal, na kome se sada, u realnom vremenu, smenjuju najnovije vesti iz zemlje i sveta, sa posebnim akcentom na Novi Sad i Pokrajinu.

Na vernim čitaocima dobro poznatoj veb adresi www.dnevnik.rs nalazi se potpuno redizajnirana i moderna stranica, sa probrano kvalitetnim i svežim sadržajem u svim najvažnijim rubrikama.

Izdvaja se sportski
segment, u kome posetioci sajta, baš kao i čitaoci štampanog izdanja, mogu pronaći sportske sadržaje iz lokalnih vojvođanskih liga, koje će teško pronaći bilo gde drugde. Tu su i audio-vizuelni sadržaji i foto-galerije, kao i mogućnost čitanja elektronske verzije štampanog izdanja od prethodnog dana, a svi objavljeni tekstovi mogu da se komentarišu.

Iza novog „Dnevnikovog“ veb portala stoji mala ali kompaktna redakcija, koja ne gomila sve što joj padne pod ruku, nego sadržaj kvalitetno odabira i proverava pre postavljanja.

Uprkos tome što se sadržaj na adresi www.dnevnik.rs zasad može čitati samo na ćirilici, pomenute inovacije i osveženja su portalu povećale posete za više od 50 odsto, a broj novih posetilaca raste iz dana u dan.

„Dnevnik“ je pritom aktivan i na najpopularnijim društvenim mrežama i svoje vesti plasira i na Tviteru sa naloga @DnevnikNS, kao i na fan pejdžu na Fejsbuku: http://www.facebook.com/pages/Dnevnik/252176934819143.

Aleksandar Grubeša, veb urednik

Komentari (0)

ostavi komentar

Nema komentara.

ostavi komentar

Molimo Vas da pročitate sledeća pravila pre komentarisanja:

Komentari koji sadrže uvrede, nepristojan govor, pretnje, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.

Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Molimo Vas da se u pisanju komentara pridržavate pravopisnih pravila. Komentare pisane isključivo velikim slovima nećemo objavljivati. Zadržavamo pravo izbora i skraćivanja komentara koji će biti objavljeni. Mišljenja sadržana u komentarima ne predstavljaju stavove UNS-a.

Komentare koji se odnose na uređivačku politiku možete poslati na adresu unsinfo@uns.org.rs

Saopštenja Akcije Konkursi