Naslovna  |  Beležnica  |  Novinarsko ćoše  |  Radio D: Ne možemo da preživimo nove namete
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Novinarsko ćoše

27. 01. 2012.

Radio D: Ne možemo da preživimo nove namete

Ovim putem želimo da Vas obavestimo da je u „Službenom glasniku“ br.98/2011 SOKOJ objavio novu tarifu, po kojoj će radio „D“ iz Lučana umesto sadašnjih 7.434 dinara plaćati 22.000 mesečno! Ova tarifa važi od 1. januara 2012. godine.

Radio“D“ godišnje prihoduje oko 500.000 dinara, tako da je iznos od 7.434 ogroman, ali uprkos teškoj materijalnoj situaciji nekako smo plaćali, a iznos od 22.000 dinara je realno NEMOGUĆE PLAĆATI.

Da napomenemo radio “D“ iz Lučana posluje u sklopu preduzeća “Tehnika plus“, osnovan je 1997. godine i ima oko 7000 stanovnika u zoni pokrivenosti.

Sve obaveze prema RRA, RATEL-u, SOKOJ-u, OFPS-u izmirujemo od prvog dana osnivanja, ali ovo je kap koja je prelila čašu i koja dovodi u pitanje dalje funkcionisanje radija “D“.

Ivan Janjić,
zamenik direktora

Komentari (0)

ostavi komentar

Nema komentara.

ostavi komentar

Molimo Vas da pročitate sledeća pravila pre komentarisanja:

Komentari koji sadrže uvrede, nepristojan govor, pretnje, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.

Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Molimo Vas da se u pisanju komentara pridržavate pravopisnih pravila. Komentare pisane isključivo velikim slovima nećemo objavljivati. Zadržavamo pravo izbora i skraćivanja komentara koji će biti objavljeni. Mišljenja sadržana u komentarima ne predstavljaju stavove UNS-a.

Komentare koji se odnose na uređivačku politiku možete poslati na adresu unsinfo@uns.org.rs

Saopštenja Akcije Konkursi