Насловна  |  Саопштења  |  Полиција да пронађе аутора поруке
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Саопштења

19. 10. 2008.

Полиција да пронађе аутора поруке

Удружење новинара Србије (УНС) очекује да Полицијска управа у Суботици одмах пронађе аутора или ауторе претњи упућених Радио-телевизији "Панон", која програм емитује на мађарском језику.

Директорка ове медијске куће Илдико Арпаши, упозорена је у суботу 23. августа, СМС поруком да је у просторије њене редакције подметнута бомба, а дојава је била потписана са "Војна полиција ген. Младића, 1991 - Книн". Поред упозорења да се бомба налази у редакцији у поруци су се нашле и увреде и псовке. Полицијском претрагом установљано је да је дојава која је узнемирила чланове редакције и запослене у РТВ "Панон" била лажна. Суботичка канцеларија УНС-а истиче да ово није прва претња упућена медијским кућама националних мањина, чије се редакције налазе у Суботици. Полиција до сада није проналазила особе које су упућивале такве претње, а на срећу ни једна од њих није остварена.

Коментари (0)

Остави коментар

Нема коментара.

Остави коментар

Молимо Вас да прочитате следећа правила пре коментарисања:

Коментари који садрже увреде, непристојан говор, претње, расистичке или шовинистичке поруке неће бити објављени.

Није дозвољено лажно представљање, остављање лажних података у пољима за слање коментара. Молимо Вас да се у писању коментара придржавате правописних правила. Коментаре писане искључиво великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора или скраћивања коментара који ће бити објављени. Мишљења садржана у коментарима не представљају ставове УНС-а.

Коментаре које се односе на уређивачку политику можете послати на адресу unsinfo@uns.org.rs

Саопштења Акције Конкурси