Насловна  |  Актуелно  |  Вести  |  На обележавање годишњице погибије пилота нису позвани сви медији?!
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Вести

05. 05. 2020.

Извор: Kolubarske.rs

На обележавање годишњице погибије пилота нису позвани сви медији?!

Град Ваљево је, у сарадњи са Војском Србије, организовао обележавање 21. годишњице погибије пилота Миленка Павловића. Kolubarske.rs, као и још неколико ваљевских медија и сви дописници, нису обавештени о овом догађају, нити су позване да присуствују полагању венаца на спомен обележје пилоту хероју у Улици владике Николаја.

Како сазнајемо, градоначелник Ваљева Слободан Гвозденовић је наредио да се на овај догађај позову "само телевизије и недељник Напред, а не портали и дописници београдских медија, осим РТС-а".

С обзиром на то да званичници Града Ваљева, што су претходних 20 година чинили, нису послали обавештење да ће данас обележити годишњицу погибије храброг пилота полагањем венаца, закључили смо да ове године због ванредног стања и пандемије коронавируса, као и забране окупљања већег броја људи, неће ни бити организовно полгање венаца.

Из пијетета према пилоту, Колубарске.рс су на годишњицу погибије написале текст подсећајући на храбар чин Миленка Павловића, који никада нећемо заборавити. Текст смо објавили након грмљавине "мига 29", који традиционално сваког 4. маја у 12.04 прелети Ваљево верујући да је то данас било једино подсећање на херојску погибију Миленка Павловића.

Да прелет "мига" није једино подсећање и да је годишњица обележена у организацији Града и Војске сазнали смо тек након што нас је позвало неколико колега, који су "схватили" да нисмо позвани на овај догађај, са питањем да ли хоћемо да нам пошаљу фотографије и изјаву градоначелника Слободана Гвозденовића.

Колубарске.рс су навикле на дискриминацију нашег медија, навикли смо и на увреде градоначелника Слободана Гвозденовића, и то нас више не изненађује нити погађа, али нам је жао то што је и овај повод искористио да настави свој бесмислени обрачун са медијима који нису његово и СНС пропагандно гласило.

Коментари (0)

Остави коментар

Нема коментара.

Остави коментар

Молимо Вас да прочитате следећа правила пре коментарисања:

Коментари који садрже увреде, непристојан говор, претње, расистичке или шовинистичке поруке неће бити објављени.

Није дозвољено лажно представљање, остављање лажних података у пољима за слање коментара. Молимо Вас да се у писању коментара придржавате правописних правила. Коментаре писане искључиво великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора или скраћивања коментара који ће бити објављени. Мишљења садржана у коментарима не представљају ставове УНС-а.

Коментаре које се односе на уређивачку политику можете послати на адресу unsinfo@uns.org.rs

Саопштења Акције Конкурси