Насловна  |  Актуелно  |  Вести  |  Нисам педофил, зваћу људе да вас линчују!
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Вести

20. 11. 2011.

Извор: Курир

Нисам педофил, зваћу људе да вас линчују!

Поп Блажа Ивковић, који је ухапшен због педофилије, псовао нашег новинара и фоторепортера и хушкао мештане на њих



Поп Блажа Ивковић (49) из села Сараорци код Смедерева, који је привођен у акцији „Армагедон“ због сумње да је из Београда наручивао видео касете и ДВД с педофилским садржајем, напао је јуче екипу Курира која је дошла у село да чује и његову страну приче.

Ивковић, који је пуштен из притвора после саслушања пред истражним судијом, одмах се вратио кући и најнормалније наставио са свештеничким послом.

Када га је новинарка Курира замолила за изјаву, толико се изнервирао да је почео да прети:

- Хоћете ви да ја зовем народ да вас линчује! Ви сте секташи! Ви сте против православне вере! Ваш лист је секташки - викао је помахнитали поп Блажа.

Упркос томе, није пропустио прилику да се одбрани од оптужби:

- Мени је савест чиста, 30 година се бавим овим послом! То је нека пропаганда! Све ми је намештено! Владика ми је забранио да дајем изјаве за медије и да се сликам. Не могу да причам ништа - рекао је поп и запретио тужбом због раније објављених текстова.

Нарочито се узбахатио кад су му као појачање дошла двојица мештана, који су бесно псовали новинара и фоторепортера.

- Шта хоћете? Зашто сте дошли? Склоните се од попа! Оставите га на миру - викала су двојица мушкараца уносећи се новинарима у лице.

То је свештеника Ивковића толико осоколило да је поново насрнуо:

- Народ је уз мене! Хоћете да останем без мантије! Марш из села, марш... - проламале су се селом псовке духовног учитеља.

Двојица његових „телохранитеља“ тада су појурила ка возачу Курира и уз псовке га гурнула. На срећу, све се завршило без тежих последица.

Антрфиле : Шеф у притвору, остали код куће


Блажа Ивковић, Горан Трифуњагић (50) и још 10 особа приведени су у уторак у акцији „Армагедон“ због сумње да су се бавили интернет педофилијом.

Трифуњагићу је одређен притвор до 30 дана, док ће се остали бранити са слободе. Само код Трифуњагића заплењено је 1.587 ДВД с педофилским садржајем, 2.576 ВХС касета, 60 оптичких компакт-дискова, четири хард-диска, 340 потврда о пријему пошиљке и 411 потврда о пријему 1.254.669 динара.

Мештани: Поп свети водицу!

Мештани села Сараорци кажу да су попа видели у петак и да је одмах почео да ради

- Ближи се Свети Архангел, па иде по кућама и свети водицу. Видела сам га јуче! Мештани су уз њега! Он је нама био добар, а шта је радио између четири зида, то не знамо - прича мештанка.

Коментари (0)

Остави коментар

Нема коментара.

Остави коментар

Молимо Вас да прочитате следећа правила пре коментарисања:

Коментари који садрже увреде, непристојан говор, претње, расистичке или шовинистичке поруке неће бити објављени.

Није дозвољено лажно представљање, остављање лажних података у пољима за слање коментара. Молимо Вас да се у писању коментара придржавате правописних правила. Коментаре писане искључиво великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора или скраћивања коментара који ће бити објављени. Мишљења садржана у коментарима не представљају ставове УНС-а.

Коментаре које се односе на уређивачку политику можете послати на адресу unsinfo@uns.org.rs

Саопштења Акције Конкурси