Насловна  |  Актуелно  |  Вести  |  Реаговање Министарства на поновне прекршаје "Српског телеграфа"
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Вести

10. 01. 2020.

Извор: Министарство културе и информисања

Реаговање Министарства на поновне прекршаје "Српског телеграфа"

И у свом данашњем издању, таблоид „Српски телеграф“ објавио је информацију која наноси огромну штету малолетном лицу и која је и јуче изазвала велико узнемирење јавности.

Ово потврђује оправданост претпоставке да је њихово такозвано извињење било неискрено, лажно и лицемерно, те да бескрупулозно настављају са својим медијским злочињењем.

Министарство културе и информисања ће поново пред надлежним судским органима покренути одговарајући поступак због кршења Закона о јавном информисању и медијима и то ће чинити сваки пут када процени да су угрожени интереси било ког детета а нарочито оног које је било жртва свирепог кривичног дела.

Упорност „Српског телеграфа“ у понављању инкриминисаних радњи захтева снажну реакцију свих надлежних државних органа и најшире јавности. Злоупотреби медија мора се стати на пут свим расположивим законским средствима и одговорним друштвеним поступањем.

Коментари (0)

Остави коментар

Нема коментара.

Остави коментар

Молимо Вас да прочитате следећа правила пре коментарисања:

Коментари који садрже увреде, непристојан говор, претње, расистичке или шовинистичке поруке неће бити објављени.

Није дозвољено лажно представљање, остављање лажних података у пољима за слање коментара. Молимо Вас да се у писању коментара придржавате правописних правила. Коментаре писане искључиво великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора или скраћивања коментара који ће бити објављени. Мишљења садржана у коментарима не представљају ставове УНС-а.

Коментаре које се односе на уређивачку политику можете послати на адресу unsinfo@uns.org.rs

Саопштења Акције Конкурси