Насловна  |  Актуелно  |  Вести  |  Џомба вређао новинара Курира
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Вести

01. 11. 2010.

Извор: Курир

Џомба вређао новинара Курира

Финансијер Хајдука из Куле још једном показао да је простак када смо покушали да га питамо хоће ли прекинути меч са Звездом ако Делије не плате карте и како клуб у стечају има 2.800 евра за допинг контролу

Срамота и примитивизам!
Финансијер Хајдука Никола Џомба још једном је показао простаклук! Наиме, Курир је јуче позвао господина Џомбу како бисмо урадили интервју поводом данашње утакмице између Хајдука и Црвене звезде, јер се последњих дана доста причало о том дуелу као о мечу високог ризика. Уместо одговора, сачекали су нас псовке, увреде, омаловажавања...

Николи Џомби смо хтели да поставимо неколико питања: шта ће се догодити ако навијачи црвено-белих уђу на стадион а да при том не плате карте од 1.000 динара, да ли ће остати доследан ранијој одлуци да у том случају повуче играче с терена, односно да српској спортској јавности објасни како је Хајдук из Куле издвојио 280.000 динара за антидопинг контролу док је у стечају.Џомба се према новинару Курира понео кабадахијски и простачки.- Нећу ништа да причам о томе, марш у п.... материну - гласио је одговор Џомбе.На констатацију да нема право никога да псује и да то није коректно од једног човека који се налази у спорту, јер он мора да буде узор младим људима, новинар Курира поново је извређан.

- Оставите ме на миру, рекао сам да нећу да причам. Ви правите тензију, п.... вам материна - рекао је Џомба и спустио слушалицу. Интересантно да Никола Џомба нема ниједну функцију у клубу из Куле, па је просто невероватно како је до маја ове године седео на месту потпредседника Заједнице Суперлиге.Његовог презимена нема међу челницима клуба на званичној интернет презентацији Суперлиге. Председник Хајдука је Веселин Паскаш, а директор Александар Влашкалић. Функцију генералног секретара обавља Андраш Орсаг, док је тренер Драгољуб Беквалац.

Антрфиле : НУНС ће реаговати

Председник НУНС Вукашин Обрадовић изјавио је да је понашање Николе Џомбе у складу с оним што се дешава у српском спорту и да ће они реаговати због напада на новинара Курира.- Понашање Николе Џомбе је потпуно у складу с оним што се дешава у нашем спорту. Новинари су поново угрожени и под хитно мора да се врати кредибилитет нашој бранши. Због псовки на рачун новинара Курира НУНС ће јавности сигурно послати саопштење, како би се зауставили даљи напади на новинаре - казао је Обрадовић.

УНС: Скандалозно

Председница УНС Љиљана Смајловић изјавила је да је понашање Николе Џомбе према новинару Курира недопустиво и скандалозно.

- Недопустиво и скандалозно да неко на тај начин прича с новинаром. Важно је да и сви други пријаве такве случајеве и да само тако може да се промени однос јавних личности према људима који раде у медијима. Господин Џомба је у разговору са људима из УНС негирао да није био непристојан према новинару Курира. Сви људи који се баве јавним послом морају да се науче да добијају питања која им се не допадају - казала је Љиљана Смајловић.

Гафови Николе Џомбе

- Прошле године после меча Хајдука и Црвене звезде искључио топлу воду у свлачионици црвено-белих.
- У марту тврдио да ће лајати као пас на Тргу Републике уколико Звезда постане шампион.
- Био је суспендова- на шест месеци јер је без доказа изјавио да се неки клубови понашају мафијашки.
- Изјавио на седници Скупштине ФСС да ће првенство да освоји онај који буде добар с његовим тимом.
- Ушао на изборну скупштину ФК Партизана а да није позван.
- Провоцирао навијаче Партизана који су га гађали флашама у башти стадиона.
- Непримереним изјавама провоцирао навијаче Црвене звезде, па га они вређали погрдним песмама.- Исцепао карте намењене навијачима Црвене звезде.
- Владимира Петровића Пижона назвао уличарем.
- Изигравао тренера на неколико мечева Хајдука, иако нема А про-лиценцу.
-Називао играче црвено-белих боранијом.
Милан Настић

Коментари (0)

Остави коментар

Нема коментара.

Остави коментар

Молимо Вас да прочитате следећа правила пре коментарисања:

Коментари који садрже увреде, непристојан говор, претње, расистичке или шовинистичке поруке неће бити објављени.

Није дозвољено лажно представљање, остављање лажних података у пољима за слање коментара. Молимо Вас да се у писању коментара придржавате правописних правила. Коментаре писане искључиво великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора или скраћивања коментара који ће бити објављени. Мишљења садржана у коментарима не представљају ставове УНС-а.

Коментаре које се односе на уређивачку политику можете послати на адресу unsinfo@uns.org.rs

Саопштења Акције Конкурси