Насловна  |  Актуелно  |  Вести  |  Бојана Маљевић нападнута због кишобрана Б 92
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Вести

10. 12. 2009.

Извор: Политика

Бојана Маљевић нападнута због кишобрана Б 92


Глумица Бојана Маљевић нападнута је прекјуче око 17 часова, на улици, недалеко од Каленић пијаце на Врачару, у Београду. Како је ова позната глумица објавила на свом блогу, на њу су насрнула двојица младића, узраста 18, 19 година јер је носила кишобран на којем је била ознака Телевизије Б 92.

– Пришла су ми два момка са питањем: „Је л’ си ти Бранкицина другарица?” У првом тренутку нисам ни схватила да се обраћају мени. Помислила сам да нешто некоме добацују, не мени. Онда ми је пришао један и ударио по мом кишобрану, уз поновљено питање – објашњава на свом блогу Маљевићева.

Глумица, како је објаснила, није у првом тренутку схватила због чега су је младићи напали, све док није спустила кишобран да га исправи и на њему видела ознаку Телевизије Б 92. Срећом, младићи су највероватније препознали Маљевићеву и побегли.

Д. С. В.


Коментари (0)

Остави коментар

Нема коментара.

Остави коментар

Молимо Вас да прочитате следећа правила пре коментарисања:

Коментари који садрже увреде, непристојан говор, претње, расистичке или шовинистичке поруке неће бити објављени.

Није дозвољено лажно представљање, остављање лажних података у пољима за слање коментара. Молимо Вас да се у писању коментара придржавате правописних правила. Коментаре писане искључиво великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора или скраћивања коментара који ће бити објављени. Мишљења садржана у коментарима не представљају ставове УНС-а.

Коментаре које се односе на уређивачку политику можете послати на адресу unsinfo@uns.org.rs

Саопштења Акције Конкурси