Насловна  |  Актуелно  |  Вести  |  Продаје се, не продаје
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Вести

10. 12. 2009.

Извор: Вечернје новости

Продаје се, не продаје


СМЕДЕРЕВО - Агенција за приватизацију ставила је ван снаге своју одлуку о аукцијској продаји Радио Смедерева и заказала аукцију за 29. јануар наредне године.

У истом дану, међутим, ову одлуку је поништила и донела нову, којом је најавила аукцију за петак, 11. децембар, како је раније и било планирано.Обе одлуке потписала је Љиљана Стаменковић, директор Центра за аукције и принудну ликвидацију.

У образложењу Агенције наведено је да је накандним проверама утврђено да нису постојали разлози за измену првобитне одлуке о датуму продаје овог медија, објавило је Радио Смедерево.

Овај медиј продаје се по почетној цени од 5,4 милиона динара, а процењена вредност капитала је 26,8 милиона динара. Радио има 16 запослених, 600 квадратних метара пословног простора и дуговања око десет милиона динара.

Ј. И.

Коментари (0)

Остави коментар

Нема коментара.

Остави коментар

Молимо Вас да прочитате следећа правила пре коментарисања:

Коментари који садрже увреде, непристојан говор, претње, расистичке или шовинистичке поруке неће бити објављени.

Није дозвољено лажно представљање, остављање лажних података у пољима за слање коментара. Молимо Вас да се у писању коментара придржавате правописних правила. Коментаре писане искључиво великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора или скраћивања коментара који ће бити објављени. Мишљења садржана у коментарима не представљају ставове УНС-а.

Коментаре које се односе на уређивачку политику можете послати на адресу unsinfo@uns.org.rs

Саопштења Акције Конкурси