Насловна  |  Актуелно  |  Вести  |  Караџић: Ђилас претио и вређао
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Вести

20. 02. 2014.

Извор: Дневник

Караџић: Ђилас претио и вређао

Појављивање чланова владе и државних функционера у програмима ТВ емитера не може да се квалификује као појављивање у својству чланова политичких станака каже заменик председника Савета РРА Горан Караџић одговарајући на оптужбе лидера ДС Драгана Ђиласа.

На састанку Ђиласа и представника РРА изречене су претње и увреде члановима Савета. У РРА кажу да је јучерашњи састанак са челницима ДС био кратак и мучан и да представници ДС-а нису били спремни да чују одговоре на примедбе које су изнели. Наводе и да су на састанку изречене претње и увреде члановима Савета.

Заменик председника Савета РРА Горан Караџић оценио је Ђиласову изјаву „водите рачуна шта радите, промениће се власт” страшном.

„Нисмо је очекивали ни од кога у овој земљи, а најмање од председника ДС. Савет РРА није реаговао на то што господин Ђилас квалификује као разлику од 10 или 20 пута у појављивању представника странака власти у медијима јер таква разлика не постоји”, рекао је Караџић.

Коментари (0)

Остави коментар

Нема коментара.

Остави коментар

Молимо Вас да прочитате следећа правила пре коментарисања:

Коментари који садрже увреде, непристојан говор, претње, расистичке или шовинистичке поруке неће бити објављени.

Није дозвољено лажно представљање, остављање лажних података у пољима за слање коментара. Молимо Вас да се у писању коментара придржавате правописних правила. Коментаре писане искључиво великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора или скраћивања коментара који ће бити објављени. Мишљења садржана у коментарима не представљају ставове УНС-а.

Коментаре које се односе на уређивачку политику можете послати на адресу unsinfo@uns.org.rs

Саопштења Акције Конкурси