Насловна  |  Актуелно  |  Вести  |  Палма на полиграф отишао из кабинета Ивице Дачића
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Вести

20. 02. 2014.

Аутор: В. З. Ц. Извор: Блиц

Палма на полиграф отишао из кабинета Ивице Дачића

Драган Марковић Палма је на полиграфско испитивање о убиству новинара Милана Пантића отишао директно из кабинета министра полиције Ивице Дачића. У врху МУП-а кажу да је у поступку са лидером Јединствене Србије све урађено по закону, јер свако има прво да оде на полиграф у Управу криминалистичке полиције МУП-а. Стручњаци, међутим, оцењују да је у питању злоупотреба институција.

Председник ЈС је отишао прекјуче на полиграф, након што га је прозивао Чедомир Јовановић да је умешан у убиство новинара у Јагодини.

Испитивање је урађено по стандардној процедури о Марковићевим сазнањима о злочину и водио га је стручњак за полиграф. Марковић није лагао, а резултати су дати полицајцима који воде истрагу о убиству Пантића.

Адвокат Божо Прелевић каже да одлазак Марковића на полиграф представља циркус политичара који не могу да понуде бољи живот грађанима.

То је све део циркуса људи који су имали додира са криминалом - каже Прелевић. Криминолог Душан Давидовић наводи да је Марковићево испитивање предизборна кампања.

Његов одлазак на полиграф је једнак његовој изјави да би на прославу позвао Бетовена да му свира - каже Давидовић.

Коментари (0)

Остави коментар

Нема коментара.

Остави коментар

Молимо Вас да прочитате следећа правила пре коментарисања:

Коментари који садрже увреде, непристојан говор, претње, расистичке или шовинистичке поруке неће бити објављени.

Није дозвољено лажно представљање, остављање лажних података у пољима за слање коментара. Молимо Вас да се у писању коментара придржавате правописних правила. Коментаре писане искључиво великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора или скраћивања коментара који ће бити објављени. Мишљења садржана у коментарима не представљају ставове УНС-а.

Коментаре које се односе на уређивачку политику можете послати на адресу unsinfo@uns.org.rs

Саопштења Акције Конкурси