Насловна  |  Актуелно  |  Вести  |  Митровић основао “Браво мјузик”
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Вести

18. 02. 2014.

Аутор: Љиљана Станишић Извор: Наше новине

Митровић основао “Браво мјузик”

Пошто је сазнао да су Лепа Брена и Саша Поповић продали компанију кабловском оператеру СББ-у, власник Пинка јуче избацио из свог ТВ пакета Гранд канал и покренуо уместо њега Браво мјузик, као и издавачку кућу за народњаке!

Рат се наставља! Власник телевизије Пинк Жељко Митровић и директор „Гранд продукције“ Саша Поповић нису успели да реше несугласице због продаје „Гранда“ СББ-у, а резултат тога је издавачка кућа „Браво мјузик“ и истоимени народњачки канал, који се у склопу „клик Пинк“ пакета од јуче може видети на скоро свим кабловским оператерима.

Како Наше новине сазнају, иако ће се „Грандове“ емисије емитовати на Пинку до 1. септембра, први човек ружичасте телевизије решио је да зада озбиљан ударац дојучерашњим пословним партнерима и пријатељима тако што је пустио овај канал у свом пакету само две недеље пре него што Гранд телевизија треба да стартује.

Такође, Митровић већ у марту започиње са аудицијом за Пинкову верзију „Звезда Гранда“.

„Браво мјузик“ већ ради

- Жељко није желео да губи време и одмах је пустио у рад музички народњачки канал Браво мјузик, као замену за планирани Гранд канал у „клик Пинк“ пакету.

Канал се већ може видети код свих кабловских и ипт оператера, а ускоро креће и народњачки „Браво шоу“, који ће окупити најпознатија имена са естраде - прича наш извор близак Пинку и наставља:

- У оквиру музичке куће „Сити рекордс“ биће објављивана сва народњачка издања под брендом „Браво мјузик“, а после „Браво шоуа“ Пинк намерава да удари и у најјачу карику Поповића и Брене, у емисију „Звезде Гранда“.

Жељко врбује звезде

- Пинк је већ направио договор са више еминентних аутора и музичких величина који ће учествовати у новом пројекту избора за Пинкову звезду, а прве аудиције за ово такмичење крећу већ половином марта. Најуспешнији у овом такмичењу, које ће личити на „Звезде Гранда“, снимаће своје албуме за „Сити рекордс“ - истиче извор.

План првог човека ружичасте империје такође је да у „Браво мјузик“ доведе најпознатија народњачка имена која су у „Грандовом јату“.

- С највећим звездама већ су контактирали и готово је извесно да ће сви који нешто вреде врло брзо напустити „Гранд“ и прећи на Пинк јер им се нуде много бољи услови за издавање и промоцију њихових издања - закључује наш извор.

 Уговор Пинка и „Гранда“ истиче 2015.

Сарадња између „Гранд продукције“ и телевизије Пинк почела је 3. децембра 1998. године, кад је први пут емитован „Гранд шоу“, и тај датум сматра се рођенданом ове дискографске куће. Неколико година касније, на истој телевизији почела је да се емитује „Гранд парада“, а 2004. такмичење младих певача „Звезде Гранда“. Уговор између ове две продукцијске куће био је потписан до 2015. године.

Иначе, ово није први пут да Пинк и „Гранд“ западају у кризу. У августу 2010, „Гранд продукција“ је за 15.000.000 евра намеравала да пређе на тадашњу телевизију Фокс, али су несугласице решене и сарадња је настављена.

Коментари (0)

Остави коментар

Нема коментара.

Остави коментар

Молимо Вас да прочитате следећа правила пре коментарисања:

Коментари који садрже увреде, непристојан говор, претње, расистичке или шовинистичке поруке неће бити објављени.

Није дозвољено лажно представљање, остављање лажних података у пољима за слање коментара. Молимо Вас да се у писању коментара придржавате правописних правила. Коментаре писане искључиво великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора или скраћивања коментара који ће бити објављени. Мишљења садржана у коментарима не представљају ставове УНС-а.

Коментаре које се односе на уређивачку политику можете послати на адресу unsinfo@uns.org.rs

Саопштења Акције Конкурси