Насловна  |  Актуелно  |  Вести  |  У Кини признање магазину "Водич за живот"
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Вести

25. 11. 2013.

Извор: Танјуг

У Кини признање магазину "Водич за живот"

Српски магазин "Водич за живот" добио је у Пекингу специјалну награду за допринос ширењу кинеске културе у Србији у протеклих годину дана, саопштио је данас тај магазин.

 

Признање је прошле недеље уручено главној уредници Данки  Милошевић, а за следећу годину планирано је објављивање прилога о кинеској привреди у овом магазину и лиценцно издање "Водича за живот" на тржишту Кине, које ће издавати кинеска медијска кућа CRI, наведено је у саопштењу.

"Споразумом о културној сарадњи, који је потписан прошле године са највећом кинеском државном кућом CRI и CIBN (Међународни кинески радио и телевизија који емитују програм на 68 светских језика), магазин је доказао да по свом квалитету може да парира светским магазинима", истакнуто је у саопштењу.

Директорка кинеског медијског центра CRI за југоисточну Европу и Русију у Пекингу Бо Сјинг, како је наведено, казала је да је "сарадња са магазином "Водич за живот", нешто на шта је изузетно поносна због квалитета садржаја који пружа и целокупног дизајна" и да је "у плану да следеће године посети Београд, како би организовали Дане Кине у Србији".

"Због својеврсне лепезе садржаја, "Водич за живот" ће убудуће добити посебну част да у сваком броју објављује додатак на 36 страна, где ће кинеска култура, традиционална кинеска медицина, и бројни други садржаји представљати ову велику земљу читаоцима у Србији и региону", каже се у саопштењу магазина који излази три године.

Коментари (0)

Остави коментар

Нема коментара.

Остави коментар

Молимо Вас да прочитате следећа правила пре коментарисања:

Коментари који садрже увреде, непристојан говор, претње, расистичке или шовинистичке поруке неће бити објављени.

Није дозвољено лажно представљање, остављање лажних података у пољима за слање коментара. Молимо Вас да се у писању коментара придржавате правописних правила. Коментаре писане искључиво великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора или скраћивања коментара који ће бити објављени. Мишљења садржана у коментарима не представљају ставове УНС-а.

Коментаре које се односе на уређивачку политику можете послати на адресу unsinfo@uns.org.rs

Саопштења Акције Конкурси