Насловна  |  Актуелно  |  Вести  |  Турци, извињавам се ако сам вас увредио!
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Вести

22. 11. 2013.

Аутор: Марија Дејановић Извор: Курир

Турци, извињавам се ако сам вас увредио!

Мирослав Пржуљ, који је прекјуче дисквалификован из ријалитија „Фарма“ због говора мржње и увреде муслимана на националној основи, тврди да су његове речи погрешно схваћене. Певач је јуче сазвао конференцију за штампу, на којој је нагласио да у расправи са Јеленом Голубовић није мислио на Чупу Калача, већ на редитељкиног бившег дечка Џевада, које пореклом из Турске.

 

Ја сам честит

- Ако сам увредио Турке, извињавам им се овом приликом. Јелена је мени псовала дете, мајку, фамилију, да се јебем за тарифе... И ја сам њој причао свашта. У том нашем вербалном сукобу она ми је рекла: „Ти си ратни злочинац и профитер“, а ја сам јој одговорио: „Срам те било“, мислећи на то што ми је она изговорила, а онда сам наставио: „Да, а ти се је*еш са Турцима“. Да, она се је*е са Турчином који је из Турске. Значи Турчин је, да је Шпанац, ја бих рекао Шпанац.

Ниједног тренутка нисам имао лошу намеру да вређам на националној основи. За Чупу нисам ништа рекао и с њим сам се дружио. Честит сам човек - рекао је певач.

Без хонорара

Мираослав Пржуљ је додао да је његов венчани кум муслиман и да га није брига што неће добити хонорар за 80 дана проведених на имању у Лисовићу.

Претрес

Тужилаштво покреће истрагу

Више јавно тужилаштво у Београду формирало је предмет и затражило снимак од телевизије Пинк јер постоји основна сумња да је Мирослав Пржуљ извршио кривично дело изазивања расне, националне и верске мржње, потврђено је Куриру у Вишем јавном тужилаштву.

Њима се суди за вређање Јевреја

Маја Николић

Нису правила за све иста

- Нека погледају прошлу сезону и ненормалног Екрема шта је све лупетао за Србе, па ће видети да правила нису иста за све!

Милош Бојанић

Мене је држава осудила

Ова држава је у великом проблему. Мене је држава осудила, није ме осудила продукција. Огорчен сам.

Коментари (0)

Остави коментар

Нема коментара.

Остави коментар

Молимо Вас да прочитате следећа правила пре коментарисања:

Коментари који садрже увреде, непристојан говор, претње, расистичке или шовинистичке поруке неће бити објављени.

Није дозвољено лажно представљање, остављање лажних података у пољима за слање коментара. Молимо Вас да се у писању коментара придржавате правописних правила. Коментаре писане искључиво великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора или скраћивања коментара који ће бити објављени. Мишљења садржана у коментарима не представљају ставове УНС-а.

Коментаре које се односе на уређивачку политику можете послати на адресу unsinfo@uns.org.rs

Саопштења Акције Конкурси