Насловна  |  Актуелно  |  Вести  |  Куриров новинар и фото-репортер освојили награду!
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Вести

21. 10. 2013.

Извор: Курир

Куриров новинар и фото-репортер освојили награду!

Немања Панчић, фото-репортер Курира, и новинар Зоран Шапоњић победници су овогодишњег, 18. по реду, Интернационалног фестивала репортаже и медија Интерфер у Апатину у категорији фото-репортаже и новинске репортаже.

Панчић је награду добио за фотографију малог Милана Поњигера „Литтле Сурвивор“, начињену приликом дечаковог изласка из болнице, а Шапоњић за новинску репортажу „Све ће то Вучија позлатити“.

- Реч је о тројици браће из Републике Српске који сада живе на планини Вучија. Двојица од њих су бивши ратници који за живот зарађују као дрвосече - прича Шапоњић и додаје да му је драго што је тешка људска прича дирнула многе.

Гран-при фестивала припао је новинарки РТС Сањи Драгићевић, а у категорији ТВ репортаже прву награду добила је Јована Џимић са ТВ Прва. Награда за друштвено ангажовану репортажу отишла је Ратку Дмитровићу, уреднику Вечерњих новости. На Интерферу је учествовало 180 репортера из Србије и других европских земаља.

 

Коментари (0)

Остави коментар

Нема коментара.

Остави коментар

Молимо Вас да прочитате следећа правила пре коментарисања:

Коментари који садрже увреде, непристојан говор, претње, расистичке или шовинистичке поруке неће бити објављени.

Није дозвољено лажно представљање, остављање лажних података у пољима за слање коментара. Молимо Вас да се у писању коментара придржавате правописних правила. Коментаре писане искључиво великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора или скраћивања коментара који ће бити објављени. Мишљења садржана у коментарима не представљају ставове УНС-а.

Коментаре које се односе на уређивачку политику можете послати на адресу unsinfo@uns.org.rs

Саопштења Акције Конкурси