Насловна  |  Актуелно  |  Вести  |  Детектор лажи
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Вести

21. 09. 2013.

Аутор: Драган Ј. Вучићевић Извор: Информер

Детектор лажи

Станко Суботић Цане је најбољи лакмус папир на коме се ових дана непогрешиво очитавају раскошна наказност српских медија и величанствено лицемерје самозване политичке елите. То што је Суботићеве озбиљне оптужбе на рачун Бориса Тадића, Микија Ракића, Драгана Шутановца, Ружице Ђинђић, Тихомира Тришића и ВБА од националних медија пренео само Информер ваљда јесте коначан и непорецив доказ системске корупције.

 

Јер како другачије него скривеним, прљавим, дакле, робно-новчаним интересима објаснити чињеницу да безмало ни за кога у овој земљи није тема Суботићева тврдња да су га бивши председник и његови најближи сарадници уцењивали и тражили му милионски рекет? Како то да су сви равнодушни пред Цанетовом тврдњом да има доказе (признанице, јелте) да је Ружици Ђинђић, на Тадићев налог, исплатио 1,1 милион евра у кешу?!

Еј, бре!?! Коначно, како баш никоме, осим нама, није пало на памет да приупита Тадића, Микија, Шулета и остало друштво зашто не пристану на Суботићев предлог и сви заједно оду на детектор лажи? Шта је проблем, мајчини синови? Ако не лажете, ако нисте рекетирали, ако нисте отимали кеш, па што лепо не прихватите изазов? Шта кажете? То је испод вашег нивоа? Ахааа... Па је л’ ви стварно мислите да се сви ми копчамо на леђима?!

Коначно, саопштење Демократске странке у коме су јуче жестоко искритиковани медији (читај: Информер) који се баве Цанетовим сведочењем и „нападима“ на породицу покојног премијера Ђинђића наставак је сад већ деценијске досистичке стратегије по којој се сви прљави, лоповски трагови увек и изнова закопавају у Ђинђићев гроб. Кад год не знају шта ће и куд ће, кад год их притисну докази и сведоци, васколики „жутаћи“ залегну иза Зоранове хумке и спремно запуцају по  свима онима који мисле другачије. Ђинђићево име је, да извините, постало најчешћи и најбољи алиби за корумпиране скотове.

Кад до краја рашчланимо причу, они хоће да кажу да у Србији постоји каста недодирљивих, оних којима је дозвољено и опроштено баш све. Оних који, ваљда, имају лиценцу да некажњено крше законе. Тако сад покушавају да осуде нас који се усуђујемо да пишемо о томе да је Ружица Ђинђић узела 1,1 милион евра у кешу и за то, вероватно, никада није платила порез?!

Извин’те, а што је то забрањена тема?!

Коментари (0)

Остави коментар

Нема коментара.

Остави коментар

Молимо Вас да прочитате следећа правила пре коментарисања:

Коментари који садрже увреде, непристојан говор, претње, расистичке или шовинистичке поруке неће бити објављени.

Није дозвољено лажно представљање, остављање лажних података у пољима за слање коментара. Молимо Вас да се у писању коментара придржавате правописних правила. Коментаре писане искључиво великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора или скраћивања коментара који ће бити објављени. Мишљења садржана у коментарима не представљају ставове УНС-а.

Коментаре које се односе на уређивачку политику можете послати на адресу unsinfo@uns.org.rs

Саопштења Акције Конкурси