Насловна  |  Актуелно  |  Вести  |  „24 сата” већ седам година с вама!
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Вести

18. 09. 2013.

Аутор: Р. Булатовић Извор: 24 сата

„24 сата” већ седам година с вама!

Дневне новине “24 сата” данас славе седми рођендан. Тог, 18. септембра 2006. године на улицама Београда појавио се први број “24 сата”, а већина суграђана није могла да верује да ће их сваког радног дана добијати потпуно бесплатно.

- Само годину дана после Београда, у новембру, "наранџасте новине" су освојиле у Нови Сад. Од почетка сте нас прихватили као да смо већ дуго на медијској сцени Србије, а ми смо се трудили и даље се трудимо, да ваше поверење оправдамо. Захваљујући занимљивим причама, извештајима са лица места, сналажљивим новинарима и фоторепортерима, постали смо најчитанији дневни лист у Београду, нарочито међу млађом читалачком публиком. За све оне који ујутру мало теже устају, покренули смо и "е24сата". Видимо се и сутра ујутру!

Поклањамо седам мобилних телефона

Поводом седмог рођендана, одлучили смо да вас поново обрадујемо. Пн/их седам читалаца који данас у 12 сати пошаљу мејл на poklanjamo@24sata.rs добиће по један мобилни телефон марке ЗТЕ. У мејлу обавезно напишите име и презиме, а списак добитника биће објављен на нашем сајту www.24sata.rs после 13 сати.

Учествовали на Ред Бул Флугтагу

На Ади Циганлији у јуну је одржан први Ред Бул Флугтаг у Србији. У конкуренцији сјајних иетелица и храбрих пилота, и екипа "2к сата" је пред 150.000 људи имала своју летелицу "2к папер плане". Прелетили смо нешто више од осам метара, а публику смо задивили и тиме што смо били једина екипа која је имала жену пилота.

Покренули nightlife.rs

Покренули смо сајт www.nightlife.rs на којем објављујемо фотографије из ноћног провода, од концерата светских и домаћих звезда, до клупских журки и свирки. Захваљујући објективима наших фоторепортера, имаћете утисак као да сте били на догађају.

 

Коментари (0)

Остави коментар

Нема коментара.

Остави коментар

Молимо Вас да прочитате следећа правила пре коментарисања:

Коментари који садрже увреде, непристојан говор, претње, расистичке или шовинистичке поруке неће бити објављени.

Није дозвољено лажно представљање, остављање лажних података у пољима за слање коментара. Молимо Вас да се у писању коментара придржавате правописних правила. Коментаре писане искључиво великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора или скраћивања коментара који ће бити објављени. Мишљења садржана у коментарима не представљају ставове УНС-а.

Коментаре које се односе на уређивачку политику можете послати на адресу unsinfo@uns.org.rs

Саопштења Акције Конкурси