Насловна  |  Актуелно  |  Вести  |  Душевне боли Бога београдског
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Вести

23. 01. 2013.

Аутор: Марија Малеш Извор: Курир

Душевне боли Бога београдског

Треба угасити све медије који сметају Драгану Ђиласу. Стварно су ужасни. Треба само да га хвале. Уз хвалоспеве на Ђиласов рачун - живот је леп! Грађани весело трчкарају бајковито лепим Ђиласоградом. Тамо поток, овде цвет.

Корупције, наравно, нигде нема. Осим у противничким и конкурентским таборима. Уређивачка концепција медија под Драгановом палицом компонује прелепе сонате. Врапчићи цвркућу на гранама. Ко друкчије каже, клевеће и лаже. И Ђиласову ће осетит пест.

Све медије који се дрзну да не обожавају лик и дело Драгана Ђиласа - треба одрати. Тужбе због повреде угледа и части најмоћнијег бога београдског морају да буду астрономске. Шта је пишљивих 120 милијарди евра када се упореди са његовим душевним болима? Ко још мари за чињеницу да се тако висок одштетни захтев није појавио у историји судске праксе? Уосталом, неумесно је поредити његов захтев за одштету са захтевима обичних смртника.

За оне који нису пратили, подсећам да је на протеклој седници Главног одбора ДС разјурио све оне који му се не клањају као богу. Исту стратегију одлучио је да примени и на медије. У складу са тим, добри медији су они који се диве великом Ђиласу. И они ће бити повлашћени. А оне дрске и безобразне, као Курир, треба послати у пакао, а претходно их ставити на мучење. Нека умиру споро на оптуженичким клупама.

Ђилас прихвата само безусловну љубав од медија. Све остале одбацује с индигнацијом. Притисак на уређивачку политику? Застрашивање? Финансијски трошак? Којешта. Уз тужбу против Курира, најмоћнији бог Београда поднео је као доказ имовинску карту, али са заштићеним подацима, да се не види његово богатство.

Враголан!

Коментари (0)

Остави коментар

Нема коментара.

Остави коментар

Молимо Вас да прочитате следећа правила пре коментарисања:

Коментари који садрже увреде, непристојан говор, претње, расистичке или шовинистичке поруке неће бити објављени.

Није дозвољено лажно представљање, остављање лажних података у пољима за слање коментара. Молимо Вас да се у писању коментара придржавате правописних правила. Коментаре писане искључиво великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора или скраћивања коментара који ће бити објављени. Мишљења садржана у коментарима не представљају ставове УНС-а.

Коментаре које се односе на уређивачку политику можете послати на адресу unsinfo@uns.org.rs

Саопштења Акције Конкурси