Насловна  |  Актуелно  |  Вести  |  Жељко Митровић за Телеграф: Спречио сам Немечека да краде!
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Вести

14. 02. 2012.

Извор: Телеграф онлајн

Жељко Митровић за Телеграф: Спречио сам Немечека да краде!

Немечеку следи кривична пријава. Авала није дизала кредите већ Пинк, а Немечек није више у прилици да краде. То је ствар којој сам се лично супротставио, каже Митровић



Жељко Митровић оптужио је Роберта Немечека да му се свети зато што га је спречио да “краде и злоупотребљава службени положај у ТВ Авала”. Први човек Пинка и сувласник Авале, која је већ 54 дана у штрајку одговорио је на прозивке бившег главног уредника Авале, изречене на данашњој конференцији за новинаре.

- Роберту Немечеку следи само кривична пријава са наше стране за клевету и злоупотребу службеног положаја, као и куповину лиценци без одлуке управног одбора, рекао је Митровић у изјави за Телеграф.рс, и додао:

– Његова оптужба да је Авала дизала кредите и да је ненаменски трошен новац није тачна. Авала није дизала кредите већ Пинк! А то што Роберт Немечек није више у прилици да краде, то је ствар којој сам се лично супротставио, каже Митровић.

Немечек је рекао да новац, који је својевремено обезбеђен за покретање програма те телевизије, није завршио на рачуну “Авале” и изнео сумњу да се ненаменски трошио.

Он је казао да се та медијска кућа, пошто је он преузео функцију уредника средином 2010, код две банке и две агенције задужила 11 милиона евра, а да је у “Авалу ушло само 3,4 милиона, и то као позајмица Жељка Митровића”.

- У питању је велика проневера. Ако се телевизија задужила, поставља се питање где је новац, где су те ствари… И како је могуће да државу то не занима – казао је Немечек.

С.О.

Коментари (0)

Остави коментар

Нема коментара.

Остави коментар

Молимо Вас да прочитате следећа правила пре коментарисања:

Коментари који садрже увреде, непристојан говор, претње, расистичке или шовинистичке поруке неће бити објављени.

Није дозвољено лажно представљање, остављање лажних података у пољима за слање коментара. Молимо Вас да се у писању коментара придржавате правописних правила. Коментаре писане искључиво великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора или скраћивања коментара који ће бити објављени. Мишљења садржана у коментарима не представљају ставове УНС-а.

Коментаре које се односе на уређивачку политику можете послати на адресу unsinfo@uns.org.rs

Саопштења Акције Конкурси