Насловна  |  Актуелно  |  УНС вести  |  До сутра пријаве на радионицу "Реформа локалне администрације у служби економског развоја“
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

УНС вести

14. 05. 2018.

До сутра пријаве на радионицу "Реформа локалне администрације у служби економског развоја“

Прес центар Удружења новинара Србије (УНС) и Национална алијанса за локални економски развој (НАЛЕД), уз подршку Развојне агенције Србије (РАС) позивају новинаре да се пријаве на радионицу „Реформа локалне администрације у служби економског развоја“ која је планирана за петак, 18. мај, од 11 сати. На радионици у београдском Прес центру биће представљено најновије истраживање НАЛЕД-а: „Капацитети за локални економски развој у Србији“.

У истраживању су анализирани подаци о условима које градови и општине нуде потенцијалним инвеститорима, политици наплате такси и накнада, квалитету кадрова који раде на привлачењу инвестиција, као и активности на промоцији локалних самоуправа, које ће на радионици представити пројектни менаџер НАЛЕД-а Ивана Богосављевић Чикић.

Новинари ће на радионици моћи да разговарају са директорком сектора за планирање и развој РАС-а Аном Жегарац, директором IS сектора Аssecco SEE Дејаном Ђокићем, градоначелником Града Панчева Сашом Павловим и председником Општине Ћуприја Нинославом Ерићем.

На радионици ће бити представљен и наградни конкурс за новинаре на истоимену тему - „Реформа локалне администрације у служби економског развоја“.

Заинтересовани за радионицу треба да пошаљу краћу радну биографију до уторка, 15. маја на мејл vesna.masalovic@uns.rs.

Потврду о учешћу на радионици пријављени ће добити од организатора. Учесницима радионице, који живе ван Београда, организатори ће рефундирати путне трошкове (аутобуске/возне карте).

Коментари (0)

Остави коментар

Нема коментара.

Остави коментар

Молимо Вас да прочитате следећа правила пре коментарисања:

Коментари који садрже увреде, непристојан говор, претње, расистичке или шовинистичке поруке неће бити објављени.

Није дозвољено лажно представљање, остављање лажних података у пољима за слање коментара. Молимо Вас да се у писању коментара придржавате правописних правила. Коментаре писане искључиво великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора или скраћивања коментара који ће бити објављени. Мишљења садржана у коментарима не представљају ставове УНС-а.

Коментаре које се односе на уређивачку политику можете послати на адресу unsinfo@uns.org.rs

Саопштења Акције Конкурси