Насловна  |  Актуелно  |  УНС вести  |  Дмитровић: Лаж је да сам икога наговарао на оставку
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

УНС вести

05. 07. 2017.

Извор: УНС; фото: РТС, youtube printscreen

Дмитровић: Лаж је да сам икога наговарао на оставку

Директор и главни и одговорни уредник „Новости“ у оставци Ратко Дмитровић каже да није истина да је предлагао извршним директорима Компаније да поднесу оставке, како је то УНС-у изјавио директор ове Компаније задужен за финансије Бранко Вукићевић.

„Лаж је да сам некога наговарао на оставку. Истина је да су код мене у кабинет дошли Видаковић и Вукићевић да ме обавесте да ће поднети оставке. Чак су и текст оставке донели. Ништа им нисам рекао, осим да ураде што мисле да треба, а најмање сам их наговарао јер то мени није у интересу. Не разумем извртање истине и страх за који не знам одакле долази“, каже Дмитровић.

УНС је раније данас објавио незванично сазнање да је троје извршних директора Компаније „Новости“ поднело оставке. Један од њих, Радомир Видаковић, рекао је да то није тачно и да ће о оставкама одлучити у уторак, када је заказана седница Надзорног одбора. Директор задужен за финансије Бранко Вукићевић испричао је да је на консултацијама код Дмитровића разматрана могућност подношења оставки као начина да се "ствари покрену са мртве тачке", да су тај Дмитровићев предлог прихватили са резервом, али да оставке још нису потписали.

 

Коментари (0)

Остави коментар

Нема коментара.

Остави коментар

Молимо Вас да прочитате следећа правила пре коментарисања:

Коментари који садрже увреде, непристојан говор, претње, расистичке или шовинистичке поруке неће бити објављени.

Није дозвољено лажно представљање, остављање лажних података у пољима за слање коментара. Молимо Вас да се у писању коментара придржавате правописних правила. Коментаре писане искључиво великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора или скраћивања коментара који ће бити објављени. Мишљења садржана у коментарима не представљају ставове УНС-а.

Коментаре које се односе на уређивачку политику можете послати на адресу unsinfo@uns.org.rs

Саопштења Акције Конкурси