Насловна  |  Актуелно  |  Регион  |  Саборски извјеститељи због увреда бојкотирали Гласновића
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Регион

21. 11. 2018.

Аутор: Хина Извор: ХНД

Саборски извјеститељи због увреда бојкотирали Гласновића

Саборски извјеститељи у сриједу се нису одазвали на конференцију за новинаре коју је сазвао неовисни заступник Жељко Гласновић на тему "Национална сигурност".

Гласновић је у понедјељак извријеђао новинаре називајући их "моралним тифусарима" који "имају моралну сиду", због чега су саборски извјеститељи одбили појавити се на његовој конференцији за новинаре.

Гласновић је тада рекао да "државу и институције нам воде исти бивши комунисти и неокомунистички кадрови који су је водили до 1990. године. Имате државу као предграђе Лондона, а нисте средили правни сустав, комунисти нису могли сачувати шугаву Југославију, неки сједе овдје, добили сте државу скојеваца, бивших кадрова, никад није проведена лустрација, добили сте медије који су морални тифусари и имају моралну сиду".

Након што се нису појавили на конференцији за новинаре Гласновић је једном од извјеститеља на саборском ходнику поручио: "Зато ћете ме морати слушати у 13 сати". То је, наиме, термин у којему је предвиђено изношење слободног говора заступника.

И заступник Живог зида Иван Пернар недавно је извријеђао саборске извјеститеље, рекавши им да су они за њега "корисни идиоти којима он баци кифлу па они скачу на њу". 

 

Коментари (0)

Остави коментар

Нема коментара.

Остави коментар

Молимо Вас да прочитате следећа правила пре коментарисања:

Коментари који садрже увреде, непристојан говор, претње, расистичке или шовинистичке поруке неће бити објављени.

Није дозвољено лажно представљање, остављање лажних података у пољима за слање коментара. Молимо Вас да се у писању коментара придржавате правописних правила. Коментаре писане искључиво великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора или скраћивања коментара који ће бити објављени. Мишљења садржана у коментарима не представљају ставове УНС-а.

Коментаре које се односе на уређивачку политику можете послати на адресу unsinfo@uns.org.rs

Саопштења Акције Конкурси