Naslovna  |  Konkursi  |  Ostali konkursi  |  Kreativna Evropa: Trening za projekte i tri poziva za konkurse u oblasti informisanja i medija
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Ostali konkursi

20. 07. 2022.

Autor: Kultura.kreativnaevropa.rs Izvor: Kultura.kreativnaevropa.rs

Kreativna Evropa: Trening za projekte i tri poziva za konkurse u oblasti informisanja i medija

U okviru programa Kreativna Evropa otvorena su tri konkursna poziva za ustanove i organizacije u oblasti informisanja i medija.

Javni poziv za projekte medijskih partnerstava (rok 7. septembar)

Javni poziv za projekte izgradnje mehanizama brzog odgovora (rok 20. septembar) 

Javni poziv za projekte Saveta za štampu i medije i profesionalnih standarda (rok 20. septembar)

Konkursima će biti podržani projekti koji jačaju poziciju medija u konvergentnom medijskom okruženju, pružaju praktičnu pomoć u zaštiti novinarske profesije i osnažuju transnacionalnu saradnju i razmenu dobrih praksi.

U cilju što uspešnije pripreme za konkurisanje, Desk Kreativna Evropa Srbija organizuje info dan i trening za pisanje projekata u Beogradu, u utorak 26. jula i sredu 27. jula u prostoru MTS dvorane

O misiji i prioritetima programa Kreativna Evropa, smernicama i uslovima za konkurisanje, finansijskom planiranju, kao i praktičnim savetima za razvoj projektnih ideja govoriće predstavnici Deska.

Pozivaju se predstavnici i predstavnice medija, novinarskih i medijskih udruženja, kao i sve organizacija u oblasti informisanja i medija, koji žele da se informišu o uslovima konkursa da se prijave popunjavanjem kratke prijave.

Komentari (0)

ostavi komentar

Nema komentara.

ostavi komentar

Molimo Vas da pročitate sledeća pravila pre komentarisanja:

Komentari koji sadrže uvrede, nepristojan govor, pretnje, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.

Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Molimo Vas da se u pisanju komentara pridržavate pravopisnih pravila. Komentare pisane isključivo velikim slovima nećemo objavljivati. Zadržavamo pravo izbora i skraćivanja komentara koji će biti objavljeni. Mišljenja sadržana u komentarima ne predstavljaju stavove UNS-a.

Komentare koji se odnose na uređivačku politiku možete poslati na adresu unsinfo@uns.org.rs

Saopštenja Akcije Konkursi