Naslovna  |  Konkursi  |  Ostali konkursi  |  Mladi novinari po meri Laze Kostića
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Ostali konkursi

23. 08. 2021.

Izvor: Dnevnik

Mladi novinari po meri Laze Kostića

Nagradni letnji kurs novinarstva “Mladi novinari po meri Laze Kostića”, namenjen deci i mladima, biće održan od 23. do 27. avgusta, od 18 i 19 časova, u prostorijama Digitalnog omladinskog centra, Vojvode Putnika 1. Broj učesnika je ograničen, a kandidati mogu da se prijave na broj 064 464 9914 ili na i-mejl adre-su fondacijalazakosticl99lgmail.com. Kurs je moguće pratiti i preko Zum platforme.

Program “Lazini novinari” održava se povodom 140 godina postojanja Udruženja novinara Srbije, 180 godina rođenja njegovog prvog predsednika Laze Kostića i 30 godina od osnivanja Fondacije “Laza Kostić”.

U okviru kursa, novinar i urednik Zoran Surla mlade će uputiti u suštinu dobrog novinarstva, nakon čega će imati priliku da na savremen način pripreme svoje izveštaje.

Najbolji radovi će biti objavljeni na društvenim mrežama Fondacije “Laza Kostić”, a njihovi autori osvojiće nagrade kao što su besplatan vikend na petom festivalu “Kostić Lazi na zvezdanoj stazi” u Somboru, vrednu knjigu, disk, poklon-posetu najstarijoj novosadskoj poslastičarnici “Carigrad” i medonosni proizvod muzeja pčelarstva “Živanović”. 

Letnji kurs novinarstva organizuju Fondacija “Laza Kostić” i Digitalni omladinski centar Gradske biblioteke u Novom Sadu. V. Horvat 

Najbolji radovi će biti objavljeni na društvenim mrežama Fondacije „Laza Kostić", a autori radova osvojiće nagrade.

Komentari (0)

ostavi komentar

Nema komentara.

ostavi komentar

Molimo Vas da pročitate sledeća pravila pre komentarisanja:

Komentari koji sadrže uvrede, nepristojan govor, pretnje, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.

Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Molimo Vas da se u pisanju komentara pridržavate pravopisnih pravila. Komentare pisane isključivo velikim slovima nećemo objavljivati. Zadržavamo pravo izbora i skraćivanja komentara koji će biti objavljeni. Mišljenja sadržana u komentarima ne predstavljaju stavove UNS-a.

Komentare koji se odnose na uređivačku politiku možete poslati na adresu unsinfo@uns.org.rs

Saopštenja Akcije Konkursi