Naslovna  |  Konkursi  |  Posao  |  Agroklub traži novinara, pomoćnika urednika u Srbiji
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Posao

25. 03. 2022.

Autor: agroklub.rs Izvor: agroklub.rs

Agroklub traži novinara, pomoćnika urednika u Srbiji

Agroklub za posao pomoćnika urednika traži novinara sa iskustvom, a koji ima afiniteta prema temama iz sektora proizvodnje hrane i ruralnog prostora

Agroklub je digitalni medij koji od 2008. godine putem interneta svakodnevno informiše proizvođače hrane i druge stanovnike ruralnih prostora. Danas su iza njih hiljade objavljenih medijskih sadržaja agro tematike i brojne priče sa terena, a sve s ciljem kvalitetnog obaveštavanja naših čitatelja, čije rezultate rada svi mi rado konzumiramo više puta dnevno. Svakodnevno.

Danas je u poplavi informacija, društvenih promena i klimatskih izazova novinarska uloga u agraru važnija nego ikada pre. Kao portal koji odgovorno shvata svoju ulogu u društvu dajemo i davaćemo doprinos - i u smeru čuvanja tradicije koje selo nosi, ali i podrške promeni koje savremena ekonomija i društvo od njega traže.

Zato, tražimo pojedince koji će nam u tome pomoći, koji će biti deo Agrokluba i svojim delovanjem staviti sebe na raspolaganje našim farmerima i široj agrarnoj javnosti.

Traži se:

Novinar, pomoćnik urednika (m/ž)

Prati stanje u sektoru poljoprivrede, pronalazi teme, piše i snima, obrađuje dostavljeno i objavljuje kroz portal i druge kanale. Odgovoran je, vredan i posvećen. Ima iskustvo u digitalnim medijima i snalazi se s HTML-om i osnovama obrade fotografija. Uslov je završen fakultet smera novinarstvo ili poljoprivredni fakultet (ili srodan) i minimum dve godine rada u medijima.

Od kandidata tražimo reference i želju za bavljenjem agrarnim novinarstvom. Očekujemo motivaciono pismo i biografiju (CV) u kojem ćete nam se predstaviti i približiti svoju ekspertizu. Važno je da iz poslatog jasno vidimo radno iskustvo, dosadašnje rezultate i želju za radom i ličnim razvojem. Prednost imaju kandidati iz Novog Sada i okoline.

Šta nudimo?

Ugovor na neodređeno vreme, redovna primanja iznad proseka sektora, mentorstvo, potrebnu opremu, interne edukacije i otvoreni pristup svim temama koje se dotiču posla, a i izvan njega. 

Prijave se primaju isključivo na imejl adresu posao@agroklub.rs, zaključno sa 20. aprilom 2022.

Ako imate bilo kakvo pitanje, dilemu na istu temu? Pitajte Julijanu Kuzmić na julijana@agroklub.rs ili ako ti je draže putem telefona +381 69 5080 575.

Šta je Agroklub?

Internet sistem u poljoprivredi koji informiše farmere u Srbiji, Hrvatskoj i Bosni i Hercegovini. Imamo kancelarije u Novom Sadu, Osijeku i Sarajevu, a brojimo 14 stalno zaposlenih uz koje imamo sjajnu mrežu spoljnih saradnika, sa više od 50 novinara.

Komentari (0)

ostavi komentar

Nema komentara.

ostavi komentar

Molimo Vas da pročitate sledeća pravila pre komentarisanja:

Komentari koji sadrže uvrede, nepristojan govor, pretnje, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.

Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Molimo Vas da se u pisanju komentara pridržavate pravopisnih pravila. Komentare pisane isključivo velikim slovima nećemo objavljivati. Zadržavamo pravo izbora i skraćivanja komentara koji će biti objavljeni. Mišljenja sadržana u komentarima ne predstavljaju stavove UNS-a.

Komentare koji se odnose na uređivačku politiku možete poslati na adresu unsinfo@uns.org.rs

Saopštenja Akcije Konkursi