Naslovna  |  Konkursi  |  Nagrade  |  Otvoren foto-konkurs: „COVID - između javnog i privatnog“
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Nagrade

24. 11. 2020.

Izvor: Centar za razvoj fotografije

Otvoren foto-konkurs: „COVID - između javnog i privatnog“

Centar za razvoj fotografije u saradnji sa magazinom National Geographic Srbija raspisuje foto-konkurs „COVID - između javnog i privatnog“.

- Ove godine smo svedočili fizičkoj, društvenoj i kulturnoj izolaciji. Želimo da pokažemo kako se naše društvo ponašalo javno, a kako privatno, navodi se u konkursu.

Pravo na učešće imaju punoletni državljani Srbije. Konkurs je otvoren do 29. novembra 2020. godine, a najbolji radovi konkursa biće izloženi u okviru osmog festivala fotografije Vizualizator.

Konkurs ima dve kategorije:

- Javno - kako je izgledao svakodnevni život i kako su se u njemu ponašali pojedinci, institucije i društvo u celini. Za ovu kategoriju potrebno je priložiti pojedinačne fotografije. Svaki autor može priložiti do deset fotografija. Prihvataju se jedino fotografije snimljene u Srbiji.

- Privatno - lične priče o izolaciji ili samoizolaciji. Fotografije za ovu kategoriju prilažu se u vidu foto-eseja. Svaki autor može priložiti do 20 fotografija. Za ovu kategoriju će se priznavati i fotografije snimljene u inostranstvu, ukoliko je njihov autor državljanin Srbije.

Potrebno je da veličina fajlova bude između 5MB i 10MB, a rezolucija 300ppi. Fotografije slati na imejl covidphotosrbija@gmail.com.

Učesnici konkursa su saglasni da njihove fotografije mogu biti izložene i objavljivane kako bi se promovisao konkurs „COVID - između javnog i privatnog“.

 

 

 

 

 

 

Komentari (1)

ostavi komentar
sre

25.11.

2020.

d.m.p. [neregistrovani] u 19:19

Nagrade

Je l' to nesto amatersko? Nema nagrada.

Odgovori

ostavi komentar

Molimo Vas da pročitate sledeća pravila pre komentarisanja:

Komentari koji sadrže uvrede, nepristojan govor, pretnje, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.

Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Molimo Vas da se u pisanju komentara pridržavate pravopisnih pravila. Komentare pisane isključivo velikim slovima nećemo objavljivati. Zadržavamo pravo izbora i skraćivanja komentara koji će biti objavljeni. Mišljenja sadržana u komentarima ne predstavljaju stavove UNS-a.

Komentare koji se odnose na uređivačku politiku možete poslati na adresu unsinfo@uns.org.rs

Saopštenja Akcije Konkursi