Naslovna  |  Aktuelno  |  Vesti  |  Jagodina: RTV Kopernikusu 85 odsto budžeta namenjenog medijima
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Vesti

30. 05. 2020.

Izvor: Beta

Jagodina: RTV Kopernikusu 85 odsto budžeta namenjenog medijima

Na osnovu Rešenja o odobravanju sredstava iz budžeta grada Jagodine za projekte kojima se ostvaruje javni interes u oblasti javnog informisanja, Kopernikus Radio-televiziji Jagodina d.o.o. je dodeljeno 4.750.000 dinara.

Ukupan budžet za medijsko sufinansiranje u Jagodini bio je 5.600.000 dinara, a za tri projekta Kopernikusa izdvojeno je 85 odsto tog budžeta.

Na konkurs je stiglo ukupno 15 projekata, od kojih je podržano šest. Pored tri projekta Kopernikusa, podržani su i projekti RTV Bellamie d.o.o. iz Niša, Goran Jevremović Agencija za novinarstvo i izdavaštvo Central media iz Ćuprije i Anita Đukić, PR Veb portal Infocentrala Jagodina, sa ukupno 750.000 dinara.

Komentari (0)

ostavi komentar

Nema komentara.

ostavi komentar

Molimo Vas da pročitate sledeća pravila pre komentarisanja:

Komentari koji sadrže uvrede, nepristojan govor, pretnje, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.

Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Molimo Vas da se u pisanju komentara pridržavate pravopisnih pravila. Komentare pisane isključivo velikim slovima nećemo objavljivati. Zadržavamo pravo izbora i skraćivanja komentara koji će biti objavljeni. Mišljenja sadržana u komentarima ne predstavljaju stavove UNS-a.

Komentare koji se odnose na uređivačku politiku možete poslati na adresu unsinfo@uns.org.rs

Saopštenja Akcije Konkursi