Naslovna  |  Aktuelno  |  Vesti  |  Kolevoj nagrada za novinarsku izuzetnost
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Vesti

01. 12. 2011.

Izvor: Danas

Kolevoj nagrada za novinarsku izuzetnost

Beograd - Juliana Koleva, novinarka iz Bugarske, osvojila je prvu nagradu u programu „Balkanske stipendije za novinarsku izuzetnost“ za članak o tretmanu lica koja traže azil u regionu.

Koleva, urednica i izveštač bugarskog nacionalnog dnevnog lista „Dnevnik“, osvojila je novčanu nagradu u iznosu od 4.000 evra za tekst pod nazivom „Bugarski sistem zaštite azilanata primorava imigrante da produže na Zapad“.

Drugo mesto i nagrada od 3.000 evra dodeljena je Jeleni Kulidžan iz Crne Gore za članak „Surova pravda za žrtve silovanja na Balkanu“.

Stevan Dojčinović, novinar iz Srbije, zauzeo je treće mesto osvojivši novčanu nagradu u iznosu od 1.000 evra za istraživački tekst pod naslovom „Kriminalci i dalje profitiraju od privatizacije u Srbiji“.

D. D.

Komentari (0)

ostavi komentar

Nema komentara.

ostavi komentar

Molimo Vas da pročitate sledeća pravila pre komentarisanja:

Komentari koji sadrže uvrede, nepristojan govor, pretnje, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.

Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Molimo Vas da se u pisanju komentara pridržavate pravopisnih pravila. Komentare pisane isključivo velikim slovima nećemo objavljivati. Zadržavamo pravo izbora i skraćivanja komentara koji će biti objavljeni. Mišljenja sadržana u komentarima ne predstavljaju stavove UNS-a.

Komentare koji se odnose na uređivačku politiku možete poslati na adresu unsinfo@uns.org.rs

Saopštenja Akcije Konkursi