Naslovna  |  Aktuelno  |  Vesti  |  Branka Nevistić napustila Prvu
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Vesti

09. 11. 2011.

Izvor: www.pulsonline.rs

Branka Nevistić napustila Prvu

Kako mediji nezvanično saznaju, poznata novinarka, urednik i voditelj informativnog programa Branka Nevistić juče je napustila Prvu televiziju jer je „bila onemogućena da na profesionalan način izveštava javnost o aktuelnim događajima".



Prva se juče o ovome nije oglašavala, a komentar Branke Nevistić nismo mogli da dobijemo jer se nije javljala na telefon. Ali, našli smo Brankinu raniju izjavu u kojoj je objašnjavala šta je za nju političko novinarstvo.

- To je kada ne pristajete da budete produžena ruka političkih partija. Kod nas je novinarstvo u teškoj krizi, a dignitet novinara suočen je sa sve većim izazovima. Dužni smo, kao novinari da odolevamo pritiscima i radimo u interesu javnosti i istine - rekla je tada Branka.

Komentari (0)

ostavi komentar

Nema komentara.

ostavi komentar

Molimo Vas da pročitate sledeća pravila pre komentarisanja:

Komentari koji sadrže uvrede, nepristojan govor, pretnje, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.

Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Molimo Vas da se u pisanju komentara pridržavate pravopisnih pravila. Komentare pisane isključivo velikim slovima nećemo objavljivati. Zadržavamo pravo izbora i skraćivanja komentara koji će biti objavljeni. Mišljenja sadržana u komentarima ne predstavljaju stavove UNS-a.

Komentare koji se odnose na uređivačku politiku možete poslati na adresu unsinfo@uns.org.rs

Saopštenja Akcije Konkursi