Naslovna  |  Aktuelno  |  Vesti  |  „Al Džazira Balkans“ startuje u petak
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Vesti

09. 11. 2011.

Izvor: Pregled

„Al Džazira Balkans“ startuje u petak

Sarajevo - Televizijska informativan mreža „Al Džazira Balkans“ počeće sa emitovanjem programa iz sarajevskog studija u petak, 11. novembra u 18 sati.

Sarajevski mediji su preneli da će gledaoci u regionu, posredstvom kablovskih i televizijskih internet operatera, kao i satelita „EutelSat“, moći da prate ovaj program koji će biti emitovan iz regionalnih studija u Beogradu, Zagrebu i Skoplju.

Koristeći se regionalnom mrežom dopisnika, kao i globalnom mrežom dopisništava „Al Džazira“ mreže, gledaocima u regionu će donositi kako regionalne tako i globalne vesti, a o regionu će izveštavati gledaoce u svetu.

Šest sati, kako se navodi, lokalno proizvedenih vesti, intervjua, komentara i analiza, dokumentarni program koji će „Al Džazira Balkans“ emitovati, predstavljaju početak novog poglavlja u medijskom izveštavanju u regionu.

Tanjug

Komentari (0)

ostavi komentar

Nema komentara.

ostavi komentar

Molimo Vas da pročitate sledeća pravila pre komentarisanja:

Komentari koji sadrže uvrede, nepristojan govor, pretnje, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.

Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Molimo Vas da se u pisanju komentara pridržavate pravopisnih pravila. Komentare pisane isključivo velikim slovima nećemo objavljivati. Zadržavamo pravo izbora i skraćivanja komentara koji će biti objavljeni. Mišljenja sadržana u komentarima ne predstavljaju stavove UNS-a.

Komentare koji se odnose na uređivačku politiku možete poslati na adresu unsinfo@uns.org.rs

Saopštenja Akcije Konkursi