Naslovna  |  Aktuelno  |  Vesti  |  Grub napad na novinarku Danasa
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Vesti

20. 10. 2011.

Izvor: Danas

Grub napad na novinarku Danasa

Elektronske novine Sandžak pres, sajt blizak muftiji Muameru Zukorliću, optužile su dopisnicu lista Danas iz Novog Pazara Slađanu Novosel da je učestvovala u formiranju „fantomske organizacije Otpor Sandžaka”.

U tekstu objavljenom u utorak na ovom portalu navodi se da je „iz dobro obaveštenih izvora“ poznato „da su u stvaranju ove organizacije učestvovale dve nevladine organizacije iz Novog Pazara kojima upravljaju žene“.

Kako se dalje ističe, među njima su službenica OEBS koja je dugogodišnja pripadnica, inače odavno nepostojeće Kontraobaveštajne službe (KOS), određeni faktori iz Beograda, nekoliko aktivista ekoloških udruženja i pristalica Rasima Ljajića, kao i novinarka Novosel.

„Isti su već duže vrijeme imali koordiniranu obuku na Kopaoniku, dobili velika novčana sredstva i cijelu logistiku. Slađana Novosel je prva objavila saopštenje pamfletskog Otpora koje je donekle iznenadilo sandžačku i srbijansku javnost.

Kako je projekat Otpora propao, ista nastavlja obračun sa Islamskom zajednicom kroz perfidne tekstove o vraćanju jedinstva Islamskoj zajednici i pokušaju stvaranja novih konfuzija“, navodi se u tekstu Sandžak presa.

D. D.

Komentari (0)

ostavi komentar

Nema komentara.

ostavi komentar

Molimo Vas da pročitate sledeća pravila pre komentarisanja:

Komentari koji sadrže uvrede, nepristojan govor, pretnje, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.

Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Molimo Vas da se u pisanju komentara pridržavate pravopisnih pravila. Komentare pisane isključivo velikim slovima nećemo objavljivati. Zadržavamo pravo izbora i skraćivanja komentara koji će biti objavljeni. Mišljenja sadržana u komentarima ne predstavljaju stavove UNS-a.

Komentare koji se odnose na uređivačku politiku možete poslati na adresu unsinfo@uns.org.rs

Saopštenja Akcije Konkursi