Naslovna  |  Aktuelno  |  Vesti  |  Poznate ličnosti gostujući urednici na kolegijumu "Blica"
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Vesti

16. 09. 2011.

Izvor: Blic onlajn

Poznate ličnosti gostujući urednici na kolegijumu "Blica"

Povodom 15. rođendana dnevnog lista “Blic”, danas je u našoj redakciji održan vanredni kolegijum na kom su teme predlagali gosti urednici - ugledne ličnosti iz sveta politike, ekonomije, kulture zabave i sporta.

Tako čitaoci “Blica” mogu da očekuju da u sutrašnjem dnevnom izdanju pročitaju kako su kao urednici novina radili šef delegacije EU u Srbiji Vensan Dežer, italijanski ambasador u Beogradu Armando Variki, pevač Zdravko Čolić, direktor Beogradske filharmonije Ivan Tasovac, guverner NBS Dejan Šoškić i kapiten naše odbojkaške reprezentacije Jelena Nikolić.

Foto: Blic
Kolegijumi u dnevnim novina često su veoma stresna stvar, ali to juče nije bio slučaj. Gosti urednici rubrika imali su kvalitetne ideje na kojima će novinari našeg lista narednih dana raditi.

Kosovo je, naravno, bilo glavna tema i za urednika političke rubrike, gospodina Dežera, italijanski ambasador, urednik rubrike svet, predložio je da glavna tema bude izbor danske premijerke, guverner Šoškić, urednik ekonomije, da se nezaobilazno bavimo Grčkom i evrom, a Čolić, urednik zabave, složio se sa štampanjem priče iz privatnog života Breda Pita, dok je direktor Filharmonije Tasovac, urednik kulture, predložio da se vidi koliko košta porošačka korpa kad je reč o kuilturi.

Odbojkašica Jelena, urednica sporta, “pogurala” je , sa pravom, odbojkaše koji su ušli u polufinale u prvi plan. Uz ozbiljan deo, svi su se dobro i zabavili.

Nakon rada, naše goste urednike počastili smo rođendanskom tortom u holu redakcije.

Svetlana Palić

Komentari (0)

ostavi komentar

Nema komentara.

ostavi komentar

Molimo Vas da pročitate sledeća pravila pre komentarisanja:

Komentari koji sadrže uvrede, nepristojan govor, pretnje, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.

Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Molimo Vas da se u pisanju komentara pridržavate pravopisnih pravila. Komentare pisane isključivo velikim slovima nećemo objavljivati. Zadržavamo pravo izbora i skraćivanja komentara koji će biti objavljeni. Mišljenja sadržana u komentarima ne predstavljaju stavove UNS-a.

Komentare koji se odnose na uređivačku politiku možete poslati na adresu unsinfo@uns.org.rs

Saopštenja Akcije Konkursi