Naslovna  |  Aktuelno  |  Vesti  |  Telekom „Srbija” stigao u Hrvatsku
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Vesti

30. 08. 2011.

Izvor: Dnevnik

Telekom „Srbija” stigao u Hrvatsku

Generalni direktor Telekoma Srbija Branko Radujko izjavio je povodom dokapitalizacije TV-kanala „Arena sport„, da je partnerstvom s tom kompanijom Telekom proširio svoje prisustvo u regionu, tako da sada posluje i u Hrvatskoj, osim što je već prisutan u Bosni i Hercegovini i Crnoj Gori.

Telekom Srbija postao je većinski vlasnik kompanije HD VIN i sva četiri njena TV-kanala „Arena sport„, pošto je dokapitalizacijom od 7,7 miliona evra stekao 51 odsto vlasništva nad tom kompanijom.

Radujko je rekao da je Telekom prepoznao „Arenu sport„ kao najatraktivniji TV-kanal u regionu, zbog čega je i ušao u aranžman kojim će biti prisutan na kablovskoj televiziji „Open TV„, IPTV, tablet-računarima i mobilnim telefonima, putem interneta i 3-G mobilne mreže.

– Korisnici usluge, koja će promotivno krenuti od 1. septembra, moći će da prate utakmice Lige šampiona u fudbalu, košarkaške utakmice i druge sportove na domaćem terenu i u svetu – rekao je generalni direktor Telekoma Srbija.

Komentari (0)

ostavi komentar

Nema komentara.

ostavi komentar

Molimo Vas da pročitate sledeća pravila pre komentarisanja:

Komentari koji sadrže uvrede, nepristojan govor, pretnje, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.

Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Molimo Vas da se u pisanju komentara pridržavate pravopisnih pravila. Komentare pisane isključivo velikim slovima nećemo objavljivati. Zadržavamo pravo izbora i skraćivanja komentara koji će biti objavljeni. Mišljenja sadržana u komentarima ne predstavljaju stavove UNS-a.

Komentare koji se odnose na uređivačku politiku možete poslati na adresu unsinfo@uns.org.rs

Saopštenja Akcije Konkursi