Naslovna  |  Aktuelno  |  Vesti  |  Naprednjaci nezadovoljni lokalnim medijima
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Vesti

25. 08. 2011.

Izvor: Dnevnik

Naprednjaci nezadovoljni lokalnim medijima

Zrenjanin: Srpska napredna stranka nezadovoljna je izveštavanjem pojedinih zrenjaninskih medija.

Potpredsednik zrenjaninskih naprednjaka Darko Bađok na jučerašnjoj konferenciji za novinare, sem što je ponovo pozvao gradonačelnika Zrenjanina Miletu Mihajlova da odgovori zašto Direkcija za izgradnju i uređenje grada, zahvaljujući tužbama koje podnosi protiv građana koji ne izmiruju redovno račune za komunalne usluge, namiče ogromnu zaradu jednoj privatnoj advokatskoj kancelariji, naveo je da se, zahvaljujući nekim medijskim kućama, ovakve stvari prećutkuju.

- Molimo lokalne medije da pomognu gradonačelniku da čuje naša pitanja. Jer, trenutno imamo apsurdnu situaciju da o stavovima i aktivnostima zrenjaninskih naprednjaka više izveštavaju beogradske „Večernje novosti“ i novosadski „Dnevnik“, nego ovdašnji mediji. Čast zrenjaninske sedme sile jedino još brani Radio „Zrenjanin“ - poručio je Bađok.

Gradski odbor SNS naročito je nezadovoljan uređivačkom politikom regionalnog nedeljnika „Zrenjanin“:

- U ignorisanju važnih pitanja koja postavljamo, između ostalog i zašto su se umesto mladih, obrazovanih i nezaposlenih Zrenjaninaca, na spisku odabranih instruktora za obuku za predstojeći popis stanovništva, našli funkcioneri Demokratske stranke zaposleni u Gradskoj upravi, ističe se list „Zrenjanin“, kao da je prepun važnijih tema i kvalitetnijih tekstova. A u poslednjem broju od ukupno 56 stranica, samo 16 stranica je redakcijski tekst, dok su ostalo oglasi i čitulje - primetio je Bađok.

Ž. B.

Komentari (0)

ostavi komentar

Nema komentara.

ostavi komentar

Molimo Vas da pročitate sledeća pravila pre komentarisanja:

Komentari koji sadrže uvrede, nepristojan govor, pretnje, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.

Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Molimo Vas da se u pisanju komentara pridržavate pravopisnih pravila. Komentare pisane isključivo velikim slovima nećemo objavljivati. Zadržavamo pravo izbora i skraćivanja komentara koji će biti objavljeni. Mišljenja sadržana u komentarima ne predstavljaju stavove UNS-a.

Komentare koji se odnose na uređivačku politiku možete poslati na adresu unsinfo@uns.org.rs

Saopštenja Akcije Konkursi