Naslovna  |  Aktuelno  |  Vesti  |  Deveti rođendan Vranje Presa
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Vesti

18. 07. 2011.

Izvor: Vranje Pres onlajn

Deveti rođendan Vranje Presa

Redakcija Regionalne novinske agencije Vranje Pres, obeležila je devetu godinu postojanja i rada, uz ocenu da je nastavljena misija unapređenja sadržaja koji se na ovaj način plasiraju kroz internet novinarstvo kao jednu od novih disciplina u žurnalistici, saopštila je redakcija.

Za devet godina rada portal Vranje Pres postao je jedan od elektronskih medija koji nije podlegao uticaju komercijalizacije i očuvao svoj slogan u emitovanju vesti pod sloganom - aktuelno, važno i precizno iz regiona juga Srbije.

Redakcija Vranje Presa, svesna izazova i konkurencije nastavlja da deluje kao medij koji će nastaviti da unapređuje svoju medijsku ulogu trudeći se da blagovremeno odgovori izazovima onlajn novinarstva koje postaje jedna od važnih odrednica žurnalizma u eri interneta.

Vranje Pres je počeo sa radom 2002. godine i od tada do danas je od eksperimenta postao nezaobilazna odrednica u praćenju svih zbivanja u regionu juga Srbije.

Portal Vranje Presa bio je, našta smo posebno ponosni i inicijalna varijanta za otvaranje novih portala koji su doprineli bržem prodoru informacija iz regiona juga Srbije u svet onlajn novinarstva.

Za devet godina rada uspostavljena je saradnja sa predstavnicima civilnog sektora, nadležnih ministarstava, gradske samouprave i predstavnicima međunarodne zajednice, koji su podržali rad Vranje Presa.

U okviru redakcije postoji izdavačka delatnost i video produkcija koja se oslanja na projekte vezane za unapređenje multietničkog dijaloga, integracije različitih nacionalnih zajednica u državni sistem Srbije, regionalne saradnje u oblasti borbe protiv korupcije, organizovanog kriminala, vladavine prava, razvoja civilnog društva i evro atlantskih integracija, navodi se u saopštenju redakcije Vranje Presa povodom devetog rođendana.

Komentari (0)

ostavi komentar

Nema komentara.

ostavi komentar

Molimo Vas da pročitate sledeća pravila pre komentarisanja:

Komentari koji sadrže uvrede, nepristojan govor, pretnje, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.

Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Molimo Vas da se u pisanju komentara pridržavate pravopisnih pravila. Komentare pisane isključivo velikim slovima nećemo objavljivati. Zadržavamo pravo izbora i skraćivanja komentara koji će biti objavljeni. Mišljenja sadržana u komentarima ne predstavljaju stavove UNS-a.

Komentare koji se odnose na uređivačku politiku možete poslati na adresu unsinfo@uns.org.rs

Saopštenja Akcije Konkursi