Naslovna  |  Aktuelno  |  Vesti  |  Ukinuto zadržavanje direktoru "Dajrekt medije" i dvema zaposlenima u marketingu RTS-a
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Vesti

29. 08. 2019.

Izvor: RTS

Ukinuto zadržavanje direktoru "Dajrekt medije" i dvema zaposlenima u marketingu RTS-a

Nakon saslušanja ukinuto je zadržavanje za osumnjičene M. Đ. J., direktorku službe marketinga RTS-a, M. K., šefa u službi marketinga RTS-a i J. S., direktora "Dajrekt medije", potvrđeno je RTS-u u Tužilaštvu za organizovani kriminal.

Tužilaštvo za organizovani kriminal će u daljem toku istrage preduzeti sve mere za potpuno utvrđivanje činjeničnog stanja i sve procesne mere za nesmetano vođenje krivičnog postupka, rečeno je RTS-u tom Tužilaštvu.

Direktor "Dajrekt medije" i dvoje zaposlenih u marketingu RTS-a su uhapšeni danas po nalogu Tužilaštva za organizovani kriminal.

Ministar policije Nebojša Stefanović je rekao da se oni sumnjiče da su oštetili javni servis i budžet Srbije.

JMU Radio-televizija Srbije saopštila je da je u toku istrage policiji i tužilaštvu na uvid dostavila svu dokumentaciju i da se dalje neće oglašavati tim povodom dok je istraga u toku.

"Smatramo da niko nije kriv dok se to ne dokaže u postupku, da se prezumpcija nevinosti mora poštovati i da će konačnu odluku o slučaju dati nadležni sud", naveo je JMU RTS u saopštenju. 

Komentari (0)

ostavi komentar

Nema komentara.

ostavi komentar

Molimo Vas da pročitate sledeća pravila pre komentarisanja:

Komentari koji sadrže uvrede, nepristojan govor, pretnje, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.

Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Molimo Vas da se u pisanju komentara pridržavate pravopisnih pravila. Komentare pisane isključivo velikim slovima nećemo objavljivati. Zadržavamo pravo izbora i skraćivanja komentara koji će biti objavljeni. Mišljenja sadržana u komentarima ne predstavljaju stavove UNS-a.

Komentare koji se odnose na uređivačku politiku možete poslati na adresu unsinfo@uns.org.rs

Saopštenja Akcije Konkursi