Naslovna  |  Aktuelno  |  Vesti  |  RTC traži ispravku od predsednice Skupštine
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Vesti

15. 03. 2011.

Izvor: Danas

RTC traži ispravku od predsednice Skupštine

Beograd - Poslanik LDP Ivan Andrić optužio je juče tokom rasprave o vladi u Skupštini Srbije da DS da „manje ili više“ upravlja svim medijima u Srbiji i tu tvrdnju ilustrovao podatkom da je „februarski miting naprednjaka dobio veliku pažnju u medijima, a subotnja šetnja povodom godišnjice ubistva Zorana Đinđića, koju je organizovala LDP, ni sekund na RTS“.

Kolegijum RTS ovim povodom uputio je sinoć pismo predsednici parlamenta Slavici Đukić Dejanović, zahtevajući da u direktnom televizijskom prenosu pročita ispravku ove medijske kuće.

U pismu se navodi da je RTS u svim informativnim emisijama izveštavao o memorijalnoj šetnji koju je organizovao LDP uključujući i drugi Dnevnik.

„Ispravku šaljemo zbog više puta ponovljenih napada poslanika Andrića na RTS i zbog obaveze poslanika da snose odgovornost za tačnost sopstvenih izjava u najvišem zakonodavnom domu“, kaže se u saopštenju RTS.

M. R. M.

Komentari (0)

ostavi komentar

Nema komentara.

ostavi komentar

Molimo Vas da pročitate sledeća pravila pre komentarisanja:

Komentari koji sadrže uvrede, nepristojan govor, pretnje, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.

Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Molimo Vas da se u pisanju komentara pridržavate pravopisnih pravila. Komentare pisane isključivo velikim slovima nećemo objavljivati. Zadržavamo pravo izbora i skraćivanja komentara koji će biti objavljeni. Mišljenja sadržana u komentarima ne predstavljaju stavove UNS-a.

Komentare koji se odnose na uređivačku politiku možete poslati na adresu unsinfo@uns.org.rs

Saopštenja Akcije Konkursi