Naslovna  |  Aktuelno  |  Vesti  |  TV prenosi skupštine Čačka
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Vesti

25. 02. 2011.

Izvor: Politika

TV prenosi skupštine Čačka

Čačak – Sednice Gradske skupštine Čačka ponovo će prenositi televizija i komisija za izbor ponuđača predložiće ovdašnjem parlamentu da se taj posao poveri Televiziji Čačak.

Tako je odlučeno na jučerašnjem zasedanju komisije pošto je TV Čačak cenom od 165.200 dinara po danu prenosa bila povoljnija od TV Galaksija 32 (171.700).

Na konkurs su prispele još dve ponude: Radio Čačak je tražio 80.240, dok je objedinjena ponuda tri medija, TV Čačak, Radio Čačka i nedeljnika „Čačanski glas”, iznosila 236.000 dinara po danu rada koji poslovnički traje, po pravilu, od 10 do 18 sati.

Međutim, vagane su samo ponude TV kanala, pošto je odbornička većina još ranije odlučila da zasedanja prenosi televizija. To je dugo bila praksa u ovoj skupštini, prekinuta aprila prošle godine od kada je sednice prenosio samo Radio Čačak.

G. O.

Komentari (0)

ostavi komentar

Nema komentara.

ostavi komentar

Molimo Vas da pročitate sledeća pravila pre komentarisanja:

Komentari koji sadrže uvrede, nepristojan govor, pretnje, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.

Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Molimo Vas da se u pisanju komentara pridržavate pravopisnih pravila. Komentare pisane isključivo velikim slovima nećemo objavljivati. Zadržavamo pravo izbora i skraćivanja komentara koji će biti objavljeni. Mišljenja sadržana u komentarima ne predstavljaju stavove UNS-a.

Komentare koji se odnose na uređivačku politiku možete poslati na adresu unsinfo@uns.org.rs

Saopštenja Akcije Konkursi