Naslovna  |  Aktuelno  |  Vesti  |  Martinović rekao da država štiti novinare, a potom vređao Sejdinovića
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Vesti

12. 02. 2019.

Izvor: Beta

Martinović rekao da država štiti novinare, a potom vređao Sejdinovića

Šef poslaničke grupe Srpske napredne stranke Aleksandar Martinović izjavio je danas da država do sada promptno reagovala u slučaju napada na novinare i da će i ubuduće tako ponašati.

Martinović je, međutim, na konferenciji za medije u Skupštini Srbije, uvredljivo govorio o predsedniku Nezavisnog društva novinara Vojvodine Nedimu Sejdinoviću, koga je nazvao "neukim" i "neobrazovanim čovekom".

Sejdinović je pre tri dana dobio brojne pretnje i uvrede preko fejsbuk stranice "Naša Srbija", gde je objavljen kratak tekst u kojem se navodi da je on "vojvodjanski separatista" i "islamski fanatik" koji "prezire Srbiju i Srbe".

Sa iste fejsbuk stranice juče su upućene pretnje smrću i uvrede glavnom i odgovornom uredniku novinske agencije Beta Draganu Janjiću, dok je na protestu "Jedan od pet miliona" u subotu gađana ekipa televizije N1.

Komentari (0)

ostavi komentar

Nema komentara.

ostavi komentar

Molimo Vas da pročitate sledeća pravila pre komentarisanja:

Komentari koji sadrže uvrede, nepristojan govor, pretnje, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.

Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Molimo Vas da se u pisanju komentara pridržavate pravopisnih pravila. Komentare pisane isključivo velikim slovima nećemo objavljivati. Zadržavamo pravo izbora i skraćivanja komentara koji će biti objavljeni. Mišljenja sadržana u komentarima ne predstavljaju stavove UNS-a.

Komentare koji se odnose na uređivačku politiku možete poslati na adresu unsinfo@uns.org.rs

Saopštenja Akcije Konkursi