Naslovna  |  Aktuelno  |  Vesti  |  Ubiću te ako te ponovo vidim
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Vesti

27. 12. 2010.

Izvor: Pravda

Ubiću te ako te ponovo vidim


Vlasnik kafića „Šansa“ iz Požarevca napao i pretio dopisniku „Pravde" Momčilu Veljkoviću

Požarevac – Dopisnik „Pravde“ iz Požarevca Momčilo Veljković napadnut je dok je obavljao svoj novinarski zadatak. Naime, na njega je fizički nasrnuo, dok je uzimao izjavu od predsednika Gradskog odbora DS-a Žarka Pivca, i uz niz pogrda i pretnji izbacio vlasnik kafića „Šansa“ Zoran Petrović Petrika.

Veljković je ovaj napad prijavio policiji, pa je tako sačinjena i službena beleška o ovom događaju.

– Pošao sam u prostorije DS-a da propratim izbore gde se biralo lokalno rukovodstvo stranke. U kafiću „Šansa“ video sam gradonačelnika Miodraga Milosavljevića i došao sam kod njega da mi kaže par reči o pomenutim izborima. On me je pozvao da dođem na sprat i da tamo uzmem izjavu, jer su gore bili svi rukovodioci DS-a. Narodni poslanik Žarko Pivac, odvojio me za jedan slobodan sto i počeo da mi priča o izborima.

Odjednom se tu stvorio vlasnik kafića Zoran Petrović Petrika, koji me je urlajući uhvatio za revere jakne. Uputio mi je niz uvreda i pretnji.„P.... ti materina ludaku jedan, marš iz moje kafane. J.... te u usta, ubiću te, dokle ćeš da mi maltretiraš goste. Marš pederu jedan, govno jedno i da te više ovde ne vidim, jer loše ćeš da prođeš“, i tada me izgurao do izlaza iz kafića – piše u službenoj belešci koju je sačinila policija.

U njoj se između ostalog navodi da Petroviću nije prvi put da napada i maltretira Veljkovića. Svedoci događaja bili su gradonačelnik Miodrag Milosavljević, načelnik Braničevskog okruga Goran S. Petrović, narodni poslanik Žarko Pivac, direktor „Vodovoda“ Nenad Ratić. Zbog napada na njega od strane Petrovića, Veljković je rekao da se oseća nesigurno i zatražio zaštitu od policije.

E. P.

Komentari (0)

ostavi komentar

Nema komentara.

ostavi komentar

Molimo Vas da pročitate sledeća pravila pre komentarisanja:

Komentari koji sadrže uvrede, nepristojan govor, pretnje, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.

Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Molimo Vas da se u pisanju komentara pridržavate pravopisnih pravila. Komentare pisane isključivo velikim slovima nećemo objavljivati. Zadržavamo pravo izbora i skraćivanja komentara koji će biti objavljeni. Mišljenja sadržana u komentarima ne predstavljaju stavove UNS-a.

Komentare koji se odnose na uređivačku politiku možete poslati na adresu unsinfo@uns.org.rs

Saopštenja Akcije Konkursi