Naslovna  |  Aktuelno  |  Vesti  |  Partneri sa gradom
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Vesti

11. 11. 2010.

Izvor: Večernje novosti

Partneri sa gradom


Otvoren regionalni centar Tanjuga

Loznica - Loznica je juče dobila Regionalni centar nacionalne Novinske agencije TANjUG. Sporazum o saradnji između Tanjuga i grada Loznica potpisali su direktorka Branka Đukić i gradonačelnik Loznice Vidoje Petrović.

Tanjug je u Loznici i do sada imao stalnog dopisnika, ali sada je ekipa proširena, a obezbeđen je pristojan prostor i oprema.

- Ni Loznica ni Tanjug, kao što su godinama bili po strani, više ne stoje u mestu, zato što smo mi tako rešili i zato, razume se, što imamo odgovarajuću podršku - rekla je Branka Đukić, a gradonačelnik Petrović je podsetio da je Loznica otvoren grad, koji ima prepoznatljiv imidž u Srbiji, koji od juče je bogatiji za još jedan medij.

V. M.

Komentari (0)

ostavi komentar

Nema komentara.

ostavi komentar

Molimo Vas da pročitate sledeća pravila pre komentarisanja:

Komentari koji sadrže uvrede, nepristojan govor, pretnje, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.

Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Molimo Vas da se u pisanju komentara pridržavate pravopisnih pravila. Komentare pisane isključivo velikim slovima nećemo objavljivati. Zadržavamo pravo izbora i skraćivanja komentara koji će biti objavljeni. Mišljenja sadržana u komentarima ne predstavljaju stavove UNS-a.

Komentare koji se odnose na uređivačku politiku možete poslati na adresu unsinfo@uns.org.rs

Saopštenja Akcije Konkursi