Naslovna  |  Aktuelno  |  Vesti  |  LDP pita Ministarstvo pravde: Da li je "Kurir" promenio vlasnika?
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Vesti

20. 09. 2010.

Izvor: Pres

LDP pita Ministarstvo pravde: Da li je "Kurir" promenio vlasnika?


BEOGRAD - Član Predsedništva LDP-a Zoran Ostojić rekao je da je ta stranka uputila pismo Ministarstvu pravde Srbije i zatražila odgovor „da li je list čiji vlasnik ima rešenje o pritvoru („Kurir“, prim. ur) od prošlog oktobra promenio vlasničku strukturu“.

Ostojić je rekao i da je LDP od Ministarstva zatražio odgovor na pitanje da li je tačno da se vlasnik „Kurira“ Radisav Rodić, koji je pod istragom, nalazi u „državnom apartmanu na VMA, umesto u zatvorskoj bolnici“.

Ostojić je dodao da je od ministarstva zatražen i odgovor o tome da li je u „Kuriru“ promenjena vlasnička struktura od oktobra prošle godine, otkad je Rodić u pritvoru.Govoreći o državnoj politici, visoki funkcioner LDP-a izjavio je da Vlada Srbije, posle relaksacije odnosa sa EU, „treba da sprovede evropska pravila i u drugim oblastima života, a ne da sedi skrštenih ruku“.

- Posle promene pogrešne kosovske politike Srbija je dobila šansu da relativno brzo postane kandidat i da posle toga počnu pregovori o članstvu. Ovo je za Srbiju prelomni trenutak. Ne možemo da sedimo i ništa ne radimo. Ako neko misli da sedenjem i čekanjem da se neko sažali na nas u Briselu, tako daleko nećemo stići i LDP će učiniti sve da pogura Vladu da evropska pravila sprovede i u drugim segmentima - rekao je Ostojić. (BETA)

Komentari (0)

ostavi komentar

Nema komentara.

ostavi komentar

Molimo Vas da pročitate sledeća pravila pre komentarisanja:

Komentari koji sadrže uvrede, nepristojan govor, pretnje, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.

Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Molimo Vas da se u pisanju komentara pridržavate pravopisnih pravila. Komentare pisane isključivo velikim slovima nećemo objavljivati. Zadržavamo pravo izbora i skraćivanja komentara koji će biti objavljeni. Mišljenja sadržana u komentarima ne predstavljaju stavove UNS-a.

Komentare koji se odnose na uređivačku politiku možete poslati na adresu unsinfo@uns.org.rs

Saopštenja Akcije Konkursi