Naslovna  |  Aktuelno  |  Vesti  |  Dačić: Imamo nova saznanja
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Vesti

28. 07. 2010.

Dačić: Imamo nova saznanja


Ministar unutrašnjih poslova Ivica Dačić rekao je juče da u slučaju napada na kolumnistu nedeljnika "Vreme" Teofila Pančića ima novih saznanja, ali da se o detaljima još ne može govoriti u javnosti.

Komentarišući pitanje novinara da li su sigurnosne kamere jedne banke zabeležile ceo događ aj, Dačić je istakao da "to naročito nije za javnost" i da policija i na taj način pokušava da dođe do eventualnih saznanja.

– Istraga je u toku i policija istražuje sve načine kako da dođe do saznanja o eventualnim počiniocima tog krivičnog dela, s obzirom na to da niko od svedoka nije bio na licu mesta po dolasku policije i da nema neposrednih saznanja o samom događaju – rekao je ministar, koji je ponovio da policija najozbiljnije shvata da napadi na novinare predstavljaju napade na službena lica.Podsećamo, Pančića su metalnim šipkama napala dva lica u subotu uveče, u autobusu u Zemunu, a niko od putnika nije prišao da mu pomogne.

Komentari (0)

ostavi komentar

Nema komentara.

ostavi komentar

Molimo Vas da pročitate sledeća pravila pre komentarisanja:

Komentari koji sadrže uvrede, nepristojan govor, pretnje, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.

Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Molimo Vas da se u pisanju komentara pridržavate pravopisnih pravila. Komentare pisane isključivo velikim slovima nećemo objavljivati. Zadržavamo pravo izbora i skraćivanja komentara koji će biti objavljeni. Mišljenja sadržana u komentarima ne predstavljaju stavove UNS-a.

Komentare koji se odnose na uređivačku politiku možete poslati na adresu unsinfo@uns.org.rs

Saopštenja Akcije Konkursi