Naslovna  |  Aktuelno  |  Vesti  |  Umesto suđenja, daju pomoć
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Vesti

09. 07. 2010.

Izvor: Kurir

Umesto suđenja, daju pomoć

Slobodan Vučićević i redakcije Kurira i Glasa javnosti dogovorili se da okončaju sudske postupke, a novac uplate dečjoj bolnici

Beograd - Pomoći deci vrednije je od povlačenja po sudovima! Do ovog zaključka došli su jednoglasno biznismen Slobodan Vučićević i redakcije Kurira i Glasa javnosti, koji su se dogovorili da sporazumno okončaju nekoliko sudskih postupaka tako što su naše redakcije uplatile 100.000 dinara Centru za transplantaciju bubrega Univerzitetske dečje bolnice u Tiršovoj.

Na taj način izglađeni su odnosi koji su narušeni posle napisa objavljenih u Kuriru i Glasu javnosti upravo na današnji dan, 9. jula, prošle godine. Kako se ispostavilo, u tim tekstovima nenamerno su istaknuti netačni navodi kojima je Vučićevićevo poslovanje stavljeno u negativan kontekst.

Godinu dana nakon toga dogovoreno je da se ova neugodna epizoda prevaziđe na način koji će najviše obradovati one kojima je pomoć najpotrebnija. Ove nedelje na račun Dečje bolnice u Tiršovoj uplaćen je iznos od 100.000 dinara, koji će biti upotrebljen na najbolji mogući način u Centru za transplantaciju bubrega.Naime, transplantacija je zdravstvena metoda koja se u ovom Centru rutinski sprovodi sa odličnim rezultatima u poslednjih desetak godina.

R. K.

Komentari (0)

ostavi komentar

Nema komentara.

ostavi komentar

Molimo Vas da pročitate sledeća pravila pre komentarisanja:

Komentari koji sadrže uvrede, nepristojan govor, pretnje, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.

Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Molimo Vas da se u pisanju komentara pridržavate pravopisnih pravila. Komentare pisane isključivo velikim slovima nećemo objavljivati. Zadržavamo pravo izbora i skraćivanja komentara koji će biti objavljeni. Mišljenja sadržana u komentarima ne predstavljaju stavove UNS-a.

Komentare koji se odnose na uređivačku politiku možete poslati na adresu unsinfo@uns.org.rs

Saopštenja Akcije Konkursi