Naslovna  |  Aktuelno  |  Vesti  |  Opet atak na radio Pančevo
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Vesti

05. 05. 2010.

Izvor: Politika

Opet atak na radio Pančevo


Po druga put u poslednje dve nedelje neko je, oštetivši emisionu tehniku Radio Pančeva, onemogućio ovu radio stanicu da emituje program.

U ponedeljak, 3. maja, prestao je da se čuje program pančevačke radio stanice. Tatjana Jelesić, direkgorka RTV Pančevo otišla je sa ekipom na Milića brdo, iznad beogradskog naselja Višnjica i utvrdila da su na gotovo istom mestu še i prošli put, prerezani kablovi. Iako se na istoj lokaciji nalaze predajnici i antene više korisnika, među kojima i MUPa Srbije, i ovoga puta posečeni su i odneti jedino kablovi koji omogućuju protok sigaala samo radio stanice.

Tatjana Jelesić kaže da je, posle izlaska na teren, u ponedeljak popodne, odmah obavila razgovor sa dežurnim inspektorima Policijske uprave Beograda. Direktorka kaže da će nastojati da sa ostalim korisnicima antenskog stuba na Milića brdu pronađe mogućnost da se tamo uvede danonoćno dežurstvo ili bar video nadzor.

: M. Šašića

Komentari (0)

ostavi komentar

Nema komentara.

ostavi komentar

Molimo Vas da pročitate sledeća pravila pre komentarisanja:

Komentari koji sadrže uvrede, nepristojan govor, pretnje, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.

Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Molimo Vas da se u pisanju komentara pridržavate pravopisnih pravila. Komentare pisane isključivo velikim slovima nećemo objavljivati. Zadržavamo pravo izbora i skraćivanja komentara koji će biti objavljeni. Mišljenja sadržana u komentarima ne predstavljaju stavove UNS-a.

Komentare koji se odnose na uređivačku politiku možete poslati na adresu unsinfo@uns.org.rs

Saopštenja Akcije Konkursi