Naslovna  |  Aktuelno  |  Vesti  |  Savet optužio Bubala, Beka, Vukotića...
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Vesti

15. 07. 2011.

Izvor: Dnevnik

Savet optužio Bubala, Beka, Vukotića...

Krivična prijava za sedam osoba zbog privatizacije „Novosti” Savet za borbu protiv korupcije podneo je polovinom prošlog meseca Višem javnom tužilaštvu u Beogradu krivičnu prijavu protiv sedam osoba zbog, kako je navedeno, osnovane sumnje da su počinile krivična dela zloupotrebe službenog položaja, prevare, falsifikovanja isprava i udruživanja radi vršenja krivičnih dela prilikom privatizacije kompanije „Novosti”.

 

U trenutku podnošenja krivične prijave predsednica Saveta za borbu protiv korupcije Verica Barać nije želela da obelodani imena koja su u njoj, ali nakon otvaranja mogućnosti da se lista „osumnjičenih” proširi je potvrdila da su u prijavi bivši ministar za privredu i privatizaciju Predrag Bubalo, biznismen većinski vlasnik „Večernjih novosti” Milan Beko, predsednik Komisije za hartije od vrednosti Milko Štimac, članovi Komisije Dejan Malinić, Đorđe Jovanović i Dušan Bajec kao i direktor NIP „Novosti” Manojlo Vukotić.

Lj. M.

Komentari (0)

ostavi komentar

Nema komentara.

ostavi komentar

Molimo Vas da pročitate sledeća pravila pre komentarisanja:

Komentari koji sadrže uvrede, nepristojan govor, pretnje, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.

Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Molimo Vas da se u pisanju komentara pridržavate pravopisnih pravila. Komentare pisane isključivo velikim slovima nećemo objavljivati. Zadržavamo pravo izbora i skraćivanja komentara koji će biti objavljeni. Mišljenja sadržana u komentarima ne predstavljaju stavove UNS-a.

Komentare koji se odnose na uređivačku politiku možete poslati na adresu unsinfo@uns.org.rs

Saopštenja Akcije Konkursi