Naslovna  |  Aktuelno  |  Vesti  |  Televizija „AL DžAZIRA“ uskoro i u našoj zemlji!!!
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Vesti

21. 09. 2010.

Izvor: Alo!

Televizija „AL DžAZIRA“ uskoro i u našoj zemlji!!!

Katarska televizijska mreža „Al Džazira“ kupila je sarajevski televizijski kanal NTV 99 za 1,2 miliona evra i planira da ga uskoro transformiše u regionalnu televiziju.

Nova regionalna TV mreža nosiće naziv „Al Džazira Balkan“ i u nju će do kraja godine biti investirano oko deset milioni evra. Televizija „Al Džazira“ je objavila oglas za izbor generalnog direktora u njenoj balkanskoj redakciji.

Dolazak „Al Džazire“ na Balkan odmah je otvorio i pitanje koliko će biti imuna na političke uticaje, odnosno koliko će, i kako, uticati na formiranje javnog mnjenja u regionu. Pogotovo što ima sumnji da navodno održava kontakte s radikalnim islamistima jer vrlo često prva objavljuje saopštenja terorističke grupe Al Kaide i njenog lidera Osame bin Ladena.

Komentari (0)

ostavi komentar

Nema komentara.

ostavi komentar

Molimo Vas da pročitate sledeća pravila pre komentarisanja:

Komentari koji sadrže uvrede, nepristojan govor, pretnje, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.

Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Molimo Vas da se u pisanju komentara pridržavate pravopisnih pravila. Komentare pisane isključivo velikim slovima nećemo objavljivati. Zadržavamo pravo izbora i skraćivanja komentara koji će biti objavljeni. Mišljenja sadržana u komentarima ne predstavljaju stavove UNS-a.

Komentare koji se odnose na uređivačku politiku možete poslati na adresu unsinfo@uns.org.rs

Saopštenja Akcije Konkursi