Naslovna  |  Aktuelno  |  Vesti  |  Reagovanje Branke Đukić na lični stav Ljiljane Smajlović
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Vesti

26. 04. 2010.

Izvor: Danas

Reagovanje Branke Đukić na lični stav Ljiljane Smajlović

Poštovane kolege, U vašem listu od ponedeljka, 19. aprila, objavljena su reagovanja na intervju tužioca za ratne zločine Vladimira Vukčevića, a jedno od njih je prilog predsednice Udruženja novinara Srbije Ljiljane Smajlović, u kojem je, usput, pomenuta i Novinska agencija Tanjug. Molim vas da objavite naš prilog na „reagovanje“ Lj. Smajlović:


Reagovanje


Poštovana gospođo Smajlović,

Tanjug je dovoljno veliki da bi mu mogle naškoditi bilo čije, jednako velike ambicije, pa i frustracije. Tanjug ne falsifikuje svoju biografiju, tj. istoriju. Laska mi činjenica što bivši glavni i odgovorni urednik mog omiljenog lista, Politike, citira moju više puta javno izrečenu konstataciju da je Milošević devedesetih godina zloupotrebio Tanjug za obračun s političkim protivnicima. Meni, međutim, nije palo na pamet da osporavam Politiku zato što nisam delila iste vrednosti sa Miloševićem ili sa nekim urednicima tog lista. Ako je o tome reč. A, ako je stvar lična - predlažem da nastavimo ovo onog trenutka kada i ja budem bila bivša.

Branka Đukić, direktorka Tanjuga

Povezani tekstovi:
Šta je Vukčević čekao devedesetih
Neka Tužilaštvo samo istražuje
Večernje Novosti, UNS i RTV Vojvodine ne sarađuju

Komentari (0)

ostavi komentar

Nema komentara.

ostavi komentar

Molimo Vas da pročitate sledeća pravila pre komentarisanja:

Komentari koji sadrže uvrede, nepristojan govor, pretnje, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.

Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Molimo Vas da se u pisanju komentara pridržavate pravopisnih pravila. Komentare pisane isključivo velikim slovima nećemo objavljivati. Zadržavamo pravo izbora i skraćivanja komentara koji će biti objavljeni. Mišljenja sadržana u komentarima ne predstavljaju stavove UNS-a.

Komentare koji se odnose na uređivačku politiku možete poslati na adresu unsinfo@uns.org.rs

Saopštenja Akcije Konkursi